Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Nieuws van Adams Percussion

Programma TROMP 2020

09 oktober 2020

Bekijk het volledige programma van TROMP 2020. Gedurende 7 t/m 22 november zal Eindhoven geheel in het teken staan van percussie met een live festival. De competitie waarin de grootste slagwerktalent van over de gehele wereld zich laten horen, zal online plaatsvinden.

Tickets zijn nu te koop!*
Kaarten zijn nu te koop via Muziekgebouw Eindhoven.
Tijdens live voorstellingen worden uiteraard alle richtlijnen in acht genomen zodat u veilig en zorgeloos kunt genieten van prachtige muziek. 
*het live programma is onder voorbehoud, wijzigingen kunnen plaatsvinden als gevolg van de veranderende coronamaatregelen.

Concours
Het concours zal dit jaar online plaatsvinden. Daarmee zullen de deelnemers niet alleen hun muzikale talent moeten overbrengen maar wordt er ook aanspraak gemaakt op de techinische vaardigheden en creativiteit.
Tijdens de eerste en tweede ronde zullen de deelenemers drie werken ten gehore brengen. De top 8 gaat door naar de halve finale waarin zij een programma naar keuze spelen met het speciaal voor TROMP gecomponeerde werk Cold Tingle of Infinity van Kieran Brunt. 
Op 22 november zullen de 3 finalisten strijden om de winst. Tijdens deze bijzondere finale spelen zij online een solowerk naar keuze en het concert Move Like This van Judd Greenstein waarbij zij live(!) worden begeleid door Asko|Schönberg. Een spannend nieuw schouwspel, zowel voor de deelnemers als het publiek

Festival
Tijdens deze jubileumeditie zijn er maar liefst 6 optredens live bij te wonen.*
Tijdens het openingsconcert kunt u genieten van de gebroerders Jussen, de Önder-zussen en diverse TROMP-slagwerkers. Voor een klassieke avond in een intieme setting komt u naar de prachtige Paterskerk waar de Canto Ostinato ten gehore wordt gebracht door het Mallet Collective.
De TROMP juryleden hebben ook een slagwerkspektakel in petto gevolgd door de verrassende show Sticklip van Bec Plexus.
Voor een lounge avond met wereldritmes vol neoklassieke en techno invloeden komt u naar Playground. Een collectief van onder andere TROMP winnaar Dominique Vleeshouwers. Zie ook het artikel van de Slagwerkkrant over dit bijzondere concept.
Wil je meer leren over rappen en ritmes? Kom dan naar de familievoorstelling van Dieuwertje Blok en Akwasi.