Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Tres Mambini (B/NL)

ADAMS DRUMMERS FESTIVAL - 05 april 2009

Tres Mambini is een drumtrio dat een gevarieerde show speelt met veel drums en minstens zo veel entertainment. De drie drummers doen dit met veel energie, humor en groove.

Ze leerden elkaar kennen op de Rotterdam Pop Academy, studeerden samen en werden goede vrienden. Door veel samen te studeren kwamen ze op het idee om een keer als drummerstrio op te treden. Ze speelden op een open dag van het Rotterdams conservatorium en door het succes daarvan besloten ze om er echt een show van te maken.

Na vele uren, dagen, weken werk is daar nu het resultaat van te zien: Een avondvullende slagwerkshow met complexe, vette grooves, afgewisseld met rustige en originele stukken en veel entertainment. De drummers spelen speciaal voor u deze avond op alles wat maar op hun pad komt, van een bureaulamp tot een oude chinese gong, met ledematen in het gips, of achter een drumstel, misschien wel door u bestuurd met een afstandsbediening!

Kortom een show waar voor ieder wat wils inzit; jong en oud, groot en klein zelfs voor doof of blind...dit is niet de slagwerkshow die iedereen al een keer gezien heeft!