Adams Muziekcentrale

Workshop START met improviseren

17 February 2018 - 10:30 - 13:00

Doe dan mee met de workshop “START met improviseren”. Improvisatiecoach, jazz-saxofonist en auteur van het boek “Bewust Improviseren” Werner Janssen organiseert speciaal voor klanten van Muziekcentrale Adams die weinig tot geen ervaring hebben met improviseren een workshop.

  • Heb je moeite om uit het hoofd te spelen ?
  • Ben je best wel een beetje onzeker als je een solo speelt  ?
  • Wil je tips om gemakkelijker te improviseren ?
  • Wil je jouw muzikale gehoor verbeteren ?

Doe dan mee met de workshop “START met improviseren”. Improvisatiecoach, jazz-saxofonist en auteur van het boek “Bewust Improviseren” Werner Janssen organiseert speciaal voor klanten van Muziekcentrale Adams die weinig tot geen ervaring hebben met improviseren een workshop. Je ontdekt in één dagdeel :

  • hoe je al met 5 noten een spetterende popsolo kunt spelen.
  • een heel eenvodig en effectief geheim, zodat je nooit meer verdwaalt met improvsieren.
  • wat werkt op een Blues schema
  • hoe je kunt improviseren in een klassiek muziekstuk.

PRAKTISCH

Datum: 17 februari 2018
Tijd: 10.30-13.00 uur
Adres: Adams Muziekcenrale, Aziëstraat 17-19 Ittervoort (L.)
Investering: € 49 per persoon, inclusief bladmuziek en oefentracks
Niveau: A diploma of twee jaar speelervaring op een muziekinstrument
Meenemen: instrument, aantekenpapier, bladmuziek die wordt gemaild

Via onderstaande "Meer informatie" button kun je je ook aanmelden. LET OP : Er zijn slechts 15 plekken, dus als je zeker wilt zijn van je plek, meld je dan zo snel mogelijk aan. De inschrijving stopt op 12 februari 2018. Nadat je betaald hebt is je aanmelding definitief en ontvang je een mail met de bestanden voor de workshop.

Over Werner Janssen

”Toen ik begon met improviseren rommelde ik maar wat aan op mijn gehoor. De ene na de andere track zette ik op en jamde er vrolijk op los met mijn saxofoon, zonder verder te komen. Daarom vond ik het ook heel spannend als ik mijn een eentje moest spelen. Met mijn wiskunde achtergrond doorzag ik geukkig de steeds terug kerende structuren bij het improviseren en door anderen na te spelen kon ik de verbanden leggen.

Nu werk ik voor ondermeer het Metropole Orkest, de WDR Big Band, het Orkest van de Luchtmacht en trad op met inspirerende musici als Herbie Hancock, Pat Metheny, Toots Thielemans, Bono, Cliff Richard, Chaka Kahn en Jermaine Jackson.

De mensen die ik lesgeef worstelen met dezelfde moeilijkheden als ik ooit had en ik bedacht stap voor stap methodes om hen te helpen. Ik schreef er zelfs een boek over. En het  werkt, luister maar naar wat mijn klanten zeggen ! Ik bied ook jou graag een houvast in de oneindige mogelijkheden bij het improviseren, zodat ook jij met meer plezier en zelfvertrouwen improviseert !”

 

Picture galleryShare with your friends!
 Direct to webshop


News  • Holidays are coming 2018 21 December 2018 - 20:00 - 22:30 Voor de vierde keer bij Adams Muziekcentrale! De Fanfare Korps Nationale Reserve met "HOLIDAYS ARE COMING 2018"

  • Selmer Klarinetdag Ittervoort Zaterdag 22 september Selmer Klarinetdag Ittervoort, o.l.v. Henri Selmer Paris Clarinets Artist Lute Hoekstra. Deze dag...