Adams Muziekcentrale

Voorstelling 'Masterclass' met Cesar Zuiderwijk tijdens de Pearl Day

4 februari 2018 - 13:00 - 18:00

Op zondag 4 februari kun je bij Adams Lummen terecht voor de nieuwste voorstelling 'Masterclass' van meesterdrummer Cesar Zuiderwijk en dit tijdens een heuse Pearl Day.
'Masterclass' wordt beslist weer een niet-te-missen show van Cesar, drumlegende en stuwende motor van Golden Earring.
Alle drum- en percussiegerelateerde producten van het kwaliteitsmerk Pearl zetten we dan in the spotlights. Ook zul je op 4 februari kunnen genieten van een geweldig mooi assortiment van Pearl drumstellen en interessante aanbiedingen / kortingen.
Binnenkort meer info over de PEARL DAG!

Sinds 1970 zit Cesar achter de drums bij Nederlands beste rockband The Golden Earring. In Masterclass staat hij er alleen voor. Hij voert je langs alle geheimen van zijn trommels, geeft gouden tips en trucs over soleren en samenspelen, wijdt je in in de geheimen van zijn elektronische drumstel en vertelt met veel gevoel voor humor en anekdotes over zijn decennia omspannende carrière in de rock-‘n-roll. 

Masterclass is een intiem programma voor jong en oud, en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers; een twee uur durende reis door de drumwereld, op zijn bekende levendige en humoristische wijze verteld en gespeeld. Wat komt er zoal aan bod? Tips & tricks, met een band spelen, soleren, onafhankelijkheid, de Moeller-methode. En wat kun je beter niét doen? Er staan een akoestisch en een elektronisch drumstel, en misschien wil er wel iemand meespelen? Na afloop zal Cesar signeren.

10,- Euro VVK / 15,- Euro VK
15:00    Showtime

PEARL DAY: 13.00-18.00
Deel met uw vrienden!
 Direct naar de webshop


Nieuws
  • Het kopen van een dwarsfluit Regelmatig bereiken ons vragen van verenigingen en particulieren over de aankoop van een dwarsfluit. Waar moet ik op let...