Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Drumworld Ittervoort

Vervanger van Jeremy heet Angelo

26 August 2009

De afwezigheid van Jeremy Colson was niet verwacht.....

Elk jaar kent de organisatie problemen maar niet van die aard en zo kort voor het festival. Maar....geen nood! Bij Adams laten we ons niet zomaar uit het veld slaan.....Adams Presenteert!:

ANGELO CRISCI!

Hij zal muzikaal ondersteund gaan worden door twee topartiesten!

Amik Guerra en Marco Pacassoni

Wie stil kan blijven zitten bij de zuidamerikaanse klanken van de "wonderschone" Belle Perez,.. is waarschijnlijk doof of houd niet van haar Muziek. De drummer die al jaren verantwoordelijk is voor deze mee slepende grooves is onze eigen Adams Drummer Angelo Crisci. Deze latin kunstenaar zal tijdens het festival laten zien en vooral laten horen waar toe hij in staat is.

Angelo:

Belle Perez-drummer Angelo Crisci is specialist in Latino-drummen. Het succes van de up-tempo nummers van Belle Perez wordt gevormd door de strakke ritmesectie van o.a. Angelo Crisci op drums. Deze meeslepende Zuid-Amerikaanse salsa laat zelfs de meest terughoudende drummer uit zijn schulp kruipen en probeer daar maar eens stil bij te staan. Rico! Angelo Presenteert op het festival zijn eerste Boek, dus te koop voor de latino liefhebbers....

have Fun met deze bijzonder sympathieke gast. Een clinic die je moet zien.....!!!

Videos
Youtube - Sound Check Belle Perez
Youtube -
Drummersfestival 2009 Tessenderlo