Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Staff association

Tot 50% korting op toegang Moviepark in Bottrop (D)

16 February 2017

Laat je in de nieuwe achtbaan Star Trek met megasnelheid naar andere sferen lanceren. Ontmoet in het Nickland de tv-figuren Chase & Marshall van de Paw Patrol. Begeef je in een spetterend watergevecht met SpongeBob of trotseer de straten van New York in de verkeersschool van de Teenage Mutant Ninja Turtles!

Net over de grens in Duitsland in Bottrop, ligt één van de meest spectaculairste pretparken van Duitsland. Leden van de Adams Personeelsvereniging kunnen voor vrijdag 24 maart toegangskaarten voor Moviepark reserveren met flinke korting! De normale prijs voor een kaart aan de kassa van het park is € 39,-. Via deze actie betaal je slechts € 19,-. Je kunt zo veel kaarten bestellen als je wilt en je kunt op eigen gelegenheid Movie Park bezoeken. We hoeven dus niet als groep te gaan.

De kaarten zijn geldig bij een bezoek in het seizoen 2017, m.u.v. 14, 21, 28 en 31 oktober.

Naast de korting op de toegangsprijs, bieden we nog een aantal extra voordelen die los besteld kunnen worden. Hieronder een overzicht van de extra’s.


Wil jij met familie of vrienden een bezoek brengen aan Movie Park en gebruik maken van deze actie?

Stuur dan vóór vrijdag 24 maart een mail naar [email protected] en geef aan hoeveel kaarten je afneemt en van welke eventuele extra’s je gebruik wilt maken. Uiteraard ga je hiermee een afnameplicht aan.

We moeten als PV minimaal 15 kaarten bestellen om van de actie gebruik te kunnen maken.