Adams Muziekcentrale

Persoonlijk verhaal over oorsuizen (Tinnitus)

Ik heb last van tinnitus. Dat is een suizen of een toon die ik continu in mijn oor hoor. Ik heb altijd veel muziek gemaakt, veel naar festivals gegaan, veel naar optredens gegaan. Ik was me er wel bewust van dat ik oordoppen in moest doen, maar je bent jong en je denkt dat overkomt mij echt niet.

Op een gegeven moment werd ik ’s ochtends om vijf uur wakker met een soort sirene in allebei mijn oren. Ik wilde eigenlijk toelating doen voor het Conservatorium dat jaar, maar het was eigenlijk een beetje een drama bij de toelating. Ik heb helemaal niet goed gespeeld, en toen kon ik ook weer naar huis… De eerste twee weken waren heel erg zwaar voor mij. Je schrikt heel erg van het geluid. In het begin was het zelfs zo erg dat toen ik op de metro zat te wachten ik er sowieso niet tegen kon dat de deur dichtging. De *piep* van de deur die dichtging… En dat ik op het station naast een vriend stond en dat hij zijn jas dichtritste… Dat kon ik gewoon niet hebben.
Je oren zijn heel erg overgevoelig. Dat ebde gelukkig ook weg na een tijdje, maar geluiden zoals in een club of achter een drumstel zitten zonder oordoppen, dat is niet meer mogelijk. Mijn oordoppen zitten eigenlijk altijd in mijn broekzak. Die heb ik altijd bij me. En dat is helemaal niet erg, maar het was toch leuk geweest als ik dat niet had gehoeven en ik beter tegen geluid kon.

Adams heeft een ruim assortiment gehoorbescherming 
Neem geen risico Sinnitus op te lopen en laat je door onze specialist de juiste gehoorbescherming aanmeten voordat het te laat is!

Mail of bel met Heidi Scheffers voor een persoonlijk advies: 0475 - 56703 of heidi.scheffers@adams.nl 
Related Articles


DescriptionPrice
Hearing Protection Alpine, MusicSafe Pro, universal Hearing Protection, Earplugs, Black
Alpine MusicSafe Pro Black
Hearing Protection Alpine, MusicSafe Pro, universal Hearing Protection, Earplugs, Black
€ 24,95
€ 16,90
Hearing Protection Alpine, MusicSafe Pro, universal Hearing Protection, Earplugs, Silver Gray
Alpine MusicSafe Pro Silver Grey
Hearing Protection Alpine, MusicSafe Pro, universal Hearing Protection, Earplugs, Silver Gray
€ 24,95
€ 16,90
Hearing Protection Alpine, Pluggies, Earplugs for children
Alpine Pluggies
Hearing Protection Alpine, Pluggies, Earplugs for children
€ 12,95


Share with your friends!
 Direct to webshop


News

  • Gehoorbescherming aanmeten? Bij recent Nederlands onderzoek werden gedurende 5 jaar, 400 jongeren (13-17 jaar bij aanvang) die zich aan muzieklawaai...


Events


  • Holidays are coming 2018 21 December 2018 - 20:00 - 22:30 Hours Sold out Voor de vierde keer bij Adams Muziekcentrale! De Fanfare Korps Nationale Reserve met "HOLIDAYS ARE COMING 2018"

  • Dirigentenworkshop met Kevin H... 2 February 2019 - 10:00 - 16:00 Hours Adams Muziekcentrale Lummen organiseert op zaterdag 2 februari een opvolgcursus directie i.s.m. Dhr. Kevin Houben.

  • Miraphone Workshop met Alexand... 5 February 2019 - 18:30 - 21:00 Hours Adams Muziekcentrale Ittervoort organiseert samen met Miraphone een workshop met Alexander Wurz.


Service


  • Wellness Bij het lezen van deze titel zult u waarschijnlijk denken, zijn ze de weg kwijt bij Adams? Niets is echter minder waar....