Adams Music Centre

Paukenworkshop met Albert Straten en Luk Artois!

22 juni 2019 - 14:00 - 16:00 uur

In deze workshop leert u een paukenvel vervangen, de pauken afstellen zodat het pedaal gemakkelijk loopt, de toonwijzers afstellen en krijgt u nog meer info over de pauken. Heel veel slagwerkers zijn niet bekend zijn met de techniek van hun instrument of weten niet wanneer een paukenvel moet vervangen worden.
Adams Muziekcentrale denkt met u mee en heeft een passend antwoord voor al uw vragen.

Gratis inkom, wel even inschrijven aub. 

Albert Straten 

Als beroepsmusicus brengt Albert een enorme expertise op het gebied van concertslagwerk met zich mee. Zijn hartelijkheid, geduld en glimlach doen de rest. Door zijn ervaring als dirigent van diverse slagwerkgroepen heeft hij een groot inlevingsvermogen in de wereld van de amateurmuziek. 

Luk Artois

In 1994 was Luk Tenuto-finalist en in 2000 kreeg hij de post van solopaukenist bij de Beethoven Academie. Sinds september 2003 werkt Luk als solo paukenist in het Orkest van de Muntschouwburg. Hij speelt ook in ensembles voor moderne en oude muziek, ondermeer het Hermes Ensemble, Il Fondamento, Currende en Anima Eterna. Geen paukengeheimen meer dankzij deze sympathieke topslagwerker.

 

 

Fotogalerie

 Direct naar de webshop


Nieuws


  • Joe’s Brand New Trumpet! Joe Babiak is een muzikaal multitalent en toert, samen met zijn vrouw Linda, door heel Europa om op te treden met Joe u...
Service


  • Wellness Bij het lezen van deze titel zult u waarschijnlijk denken, zijn ze de weg kwijt bij Adams? Niets is echter minder waar....