Adams Music Centre

PROGRAMMA SAMENDOOR! 27 JUNI 2018

27 June 2018 - 13:15 - 17:00 Hours

Sinds begin 2015 loopt DOOR! samen met tal van partners met de muziek mee vooruit in Limburg én in Nederland. We hebben met elkaar ongelofelijk veel gerealiseerd. Meer dan 180 scholen hebben muziek weer een plek gegeven in het onderwijs, veel leerkrachten hebben hun kennis over muziek kunnen verbreden, meer dan 160 muziekverenigingen en poppodia zijn een samenwerking met een school aangegaan. Dat vraagt om een feest!

DOOR! en Méér Muziek in de Klas nodigen jou dan ook van harte uit om op woensdag 27 juni de SamenDOOR! dag bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort te beleven. Deze speciale dag boordevol muziek in allerlei facetten geeft weer extra inspiratie voor nog meer muziekonderwijs op en na school.

Werk je bij een kunstencentrum, poppodium, vereniging , sta je voor de klas of ben jij bezig met méér muziek in de klas? Dan wil je de SamenDOOR! dag niet missen!

Datum: woensdag 27 juni 2018

Tijd: 13.15 – 17.00 uur

Locatie: Adams Muziekcentrale, Aziëstraat 17-19, 6014 DA Ittervoort

Programma:

13.15 uur Inloop

13.30 uur Concert met een spectaculair kinderkoor, Guido Dieteren en philharmonie zuidnederland, presentatie Lex Uiting

14.30 uur Workshops

16.00 uur Netwerkborrel

Inschrijven*

Wil je aanwezig zijn op de SamenDOOR!dag? Klik dan hier voor meer informatie en inschrijven.

*Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de SamenDOOR!dag en de workshops. Inschrijven is dan ook verplicht. Wees er snel bij want vol = vol. Indien je je niet hebt ingeschreven kunnen wij jou geen toegang verlenen. Let op: Neem je legitimatiebewijs mee. Zonder geldige legitimatie kunnen we je helaas niet toelaten.
Share with your friends!
 Direct to webshop


Service


  • Wellness Bij het lezen van deze titel zult u waarschijnlijk denken, zijn ze de weg kwijt bij Adams? Niets is echter minder waar....