Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Music Centre Ittervoort

Nieuwe Snare drum line van Adams

09 May 2008

De bekendheid van de Adams drums komt in Nederland op gang. Waar we in België al jaren genieten van nationale bekendheid komen ook de Nederlanders steeds meer in aanraking met het merk Adams. Tijd voor een nieuwe impuls om dat nog maar eens te onderstrepen.

Adams presenteert een aantal zeer breed inzetbare snaredrums. Daar Adams haar kracht heeft in de klassieke wereld hebben we getracht een combinatie te creëren van klassiek en pop. Het is eigenlijk hetzelfde verhaal als met de Adams drumstellen. Bands zoals Rowen Heze, De Heideroosjes, Blof, Voicst, Nail Pin en Belle Perez zijn reeds bekend met de kracht van de Adams 8000 serie.

Deze uniek snaredrum serie is vervaardigd in samenwerking met Nederlands meest gevraagde drummer Ton Dijkman met als "Toetje" zijn eigen gesigneerde snaredrum. Adams schrijft samen met Ton historie in Nederland: het is nog nooit voorgekomen dat een Nederlandse drummer geëerd werd voor zijn werk met een eigen snaredrum. Deze speciale Ton Dijkman Signature snare wordt op het moment getest voor verschillende bladen. Meer hierover in de komende maanden.

Bekijk hier de verschillende modellen van de nieuwe snare drums.