Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News of Drumworld Ittervoort

Masterclass Simon Phillips / 1 en 2 mei 2008

01 May 2008

Op Donderdag en op Vrijdag gaf Simon Twee Masterclasses.

Beiden waren in 3 weken volgeboekt en alle deelnemers waren waanzinnig tevreden over hetgeen de "meester" te vertellen had.
We hadden drummers uit Oostenrijk, Zwitserland, IJsland en Duitsland....mensen uit Groningen, Tilburg .....Den Haag en Rotterdam, kortom een zeer breed gezelschap die allemaal genoten van Simon Phillips. We willen deze mensen bedanken voor hun participatie en we hopen dat het voor hun de moeite is geweest.

Groepsfoto Masterclass 1 mei - Klik hier
Groepsfoto Masterclass 2 mei - Klik hier

Adams Drumworld:
Beste Deelnemers, we nodigen jullie uit om jullie bevindingen aan ons door te mailen, we zullen deze plaatsen op deze Topic. Mail naar [email protected] .....Thx!!! 

Beste Adams drumworld,

Waar te beginnen??? Wat een geweldige ervaring om Simon Phillips van dichtbij mee te maken!!De verschillende grooves die hij speelde, de leuke verhalen en uiteraard de humor van Simon.Daarnaast de uitstekende verzorging van de avond door Adams Drumworld. Echt een unieke ervaring!!
Dank jullie wel!

Jarkko Jager.....deelnemer masterclass Simon Phillips 02 mei 2008

 

Ik Adams nog even bedanken voor het organiseren van de Masterclass van Simon Phillips. Het was echt een unieke ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Leuk om de man persoonlijk te spreken, en van dichtbij te zien spelen. Ik heb er van genoten!

Ook het spelen op zijn set was een belevenis op zich. Ik heb gezien dat deze geveild wordt, maar dit is helaas een beetje buiten m'n budget.. Haha.
 
De organisatie was trouwens top! Mag zeker ook gezegd worden. Nogmaals enorm bedankt!
 
Ik kom graag binnenkort weer eens in de winkel. In ieder geval in september, als er weer een festival is.
 
Met vriendelijke groet,
Menno Schinkel

Fotografie: Arjan Aelmans