Adams Muziekcentrale

Kerstconcert met het Korps Nationale Reserve en Adlicious!

16 December 2016 - 20:00 - 22:00

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) ontvangt de groep Adlicious in alweer de vijfde jaargang van de wervelende kerstshow "Holidays Are Coming". Op 16 december a.s. komt de FKNR met haar kerstshow voor de derde keer naar Ittervoort!

De vijftigkoppige militaire fanfare kiest, onder leiding van gastdirigent Eric Janssen voor een uitbundig programma waarbij de muziek is geïnspireerd op de typisch Amerikaanse bigband shows. In een avondvullend theaterprogramma nemen Adlicious en de FKNR u mee op een muzikale reis naar een winter wonderland met hits als "Let It Snow", een unieke versie van "Little Drummer Boy" maar ook het meeslepende instrumentale stuk "It's A Wonderful Christmas".


Het orkest speelt in een bigband stijl als het Adlicious begeleidt in een show die zich het beste laat omschrijven als een "All American Christmas Show" zoals we die van de grote TV shows uit Amerika kennen. De bekende tune "Holidays Are Coming", die de jaarlijkse feestdagen aankondigt, staat model voor de kerstshow.


Tijdens de donkere dagen voor Kerst is deze kerstshow ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega's de warmte van onze concertzaal op te zoeken en je te laten onderdompelen in een avond heerlijke en herkenbare Kerst songs!

Fanfare Korps Nationale Reserve
De Fanfare Korps Nationale Reserve is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en bestaat geheel uit reservisten. De FKNR treedt voornamelijk op voor het Korps Nationale Reserve, de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie.

Adlicious
Adlicious
is een Nederlandse popgroep die ontstond in het najaar van 2009. De groep bestaat uit Laise Sanches, Shirley Spoor en Jordy van Toornburg. Drie totaal verschillende persoonlijkheden met een eigen muzikale identiteit die het vanaf het eerste moment heel goed met elkaar konden vinden, en elkaar op alle fronten wisten aan te vullen. De groep kreeg nationale bekendheid nadat ze in 2011 tweede werd in het vierde seizoen van de Nederlandse X Factor.

Adlicious had de eer om maar liefst tweemaal te mogen optreden voor leden van Koninklijk Huis. Zowel Koning Willem-Alexander als voormalig Koningin Beatrix mochten kennismaken met de uptempo show van dit bijzondere trio. En ook tijdens deze shows wisten ze een onuitwisbare indruk achter te laten.

De toegang is gratis! I.v.m. het aantal beschikbare plaatsen is het wel noodzakelijk in te schrijven voor toegangskaarten via onderstaande link.

Aanvang van het concert is om 20.00 uur.

Fotografie: Arend Spaans

Picture gallery Direct to webshop


Service