Adams Music Centre

Kai Strobel wint ARD-Musikwettbewerb

De 68e editie van het prestigieuze  ARD-Musikwettbewerb is gewonnen door Adams endorsing artiest Kai Strobel (Duitsland). In de finale speelden de slagwerkers met het Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks werken van Ferran Cruixent en Avner Dorman.

Strobel versloeg in de finale Aurélien Gignoux (Frankrijk) en Weiqi Bai (China) en won 10.000 Euro. Ook won hij de prublieksprijs en de daaraan verbonden geldprijs van 1.500 Euro. 

Voor Kai Strobel was het de derde keer dat hij een prestigieuze internationale muziekprijs  in de wacht sleepte. In 2015 won hij de Percussive Linz Marimba Competition en vorig jaar werd hij de glansrijke  winnaar van de TROMP Competition.
 Direct to webshop


Events  • Fabrieksbezoek bij Selmer Parijs 14 May 2020 - 07:00 - 23:00 Hours In Mantes La Ville, een stadje op een steenworp afstand van Parijs, is de SELMER fabriek gevestigd. In d...

  • Masterclass 'Actieve Ademhaling' 16 May 2020 - 10:00 - 12:00 Hours Om ontspannen en met een groot bereik te kunnen spelen heb je een goede actieve ademhaling nodig: een ad...


Service


  • COVID-19 Beste klant, De gevolgen van het COVID-19 virus treffen ons allemaal ontzettend hard in deze onwerkel...