Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Jubileumconcert Reünie-Orkest Limburgse Jagers met Brass Band Limburg

Zaterdag 7 oktober 2017 | 19:30 - 22:30

Het Reünie-Orkest Limburgse Jagers bestaat in 2017 vijfentwintig jaar en viert dat met een Tour door Limburg. Op 7 oktober zal het orkest een concert geven bij Adams Muziekcentrale in de concertzaal (voormalige Drumworld winkel). Entree is GRATIS!

Programma van deze avond:

19:30 Reünie-Orkest Limburgse Jagers Soliste: Carmen Huppertz
20:30 Pauze
21:00 Brass Band Limburg (Concours en NBK programma) o.l.v. Renato Meli

Soliste Limburgse Jagers

Carmen Huppertz (17 jaar) komt uit een muzikale familie en begon op 6 –jarige leeftijd met saxofoon spelen.  Zij is lid van harmonie St. Agatha Eys  en leerlinge van Dhr. Jacques  Claessens. Zij speelt zowel sopraan als altsaxofoon. Zij studeert aan het Leeuwenborgh College in Maastricht en tegelijkertijd volgt zij nu  saxofoonles bij hoofdvakdocent Dhr. Jean Pierre Cnoops als studente aan het junior conservatorium te Maastricht. En volgt ook nog privé saxofoonlessen bij dhr Jacques Claessens. Onlangs maakte ze met deze conservatoriumklas een concertreis naar Leipzig waar ze een optreden verzorgde in het befaamde Mendelsohnhaus.

Carmen nam de afgelopen jaren deel aan diverse solistenconcoursen waarbij ze diverse prijzen in de wacht sleepte en meerdere malen beloond werd met lof der jury. Daarbij  plaatste ze zich de afgelopen 5 jaar voor de Finale Jonge Solisten van de LBM  waar ze met lof van de jury beloond werd en altijd bij de eerste 3 plaatsen eindigde. Ze won zelfs 3 keer een masterclass.

Haar eigen orkest Harmonie St.Agatha Eys  biedt haar een prachtig podium waar ze als jonge soliste meerdere malen mocht optreden op het jaarlijkse galaconcert.

Naast het fanatiek bespelen van haar saxofoon, volgt ze zangles bij een hoofdvakdocent van het Maastrichts conservatorium.    

Enige tijd geleden speelde ze met het orkest van André Rieu tijdens een televisie-programma in het kader van een inzamelingsactie voor KIKA, de stichting voor Kinderen Kankervrij.  

Afgelopen jaar speelde ze een solostuk tijdens een televiesie-optreden van het programma LEF waarbij ze begeleid werd door 5 musici van de Philharmonie Zuid Nederland.

In Juli 2016 was ze als solist te gast bij het  Limburgs Fanfare Orkest tijdens hun galaconcert “The Challange”

Als lid van de talentenklas van het conservatorium Maastricht staat ze als solist regelmatig op het podium van befaamde concertzalen in Nederland

In  het najaar van 2017 is ze als solist te horen bij het voormalig militair orkest “de Limburgse jagers” tijdens hun tour door Limburg .

Brass Band Limburg
14 dagen voor het Limburgs Concours en NBK zal Brass Band Limburg in topvorm verschijnen en o.l.v. Renato Meli het concoursprogramma ten gehore brengen.
Laat u verrassen door deze topband!