Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News

Gratis TM-2 Module bij aankoop TD-25(K/KV/KVX)

14 December 2018

Optredende drummers hebben opties nodig Ongeacht of het nu gaat om de open, solide punch van de kickdrum, de heldere boventonen van een stalen snare of de klassieke 808 handclaps: met het juiste drumgeluid maak je het muzikale verschil.

De Roland V-Drums TD-25 serie zit volgestouwd met meer dan 200 dynamische drum- en percussie-instrumenten, die net als hun akoestische tegenhangers reageren. Dat zorgt voor een expressieve sound: zowel bij het repeteren van een set, het opnemen van een sessie als op het optreden zelf. Maar soms heb je extra klanken nodig die niet aan boord zitten: een percussiegeluid op de back beat, de ultra lage tonen van een 808 kick gedrapeerd over je akoestische kick, of zelfs zang en achtergrondtracks die niet gereproduceerd kunnen worden op de kit.

Met Roland's TM-2 Trigger Module kun je snel de gaten in je akoestische palet opvullen. De kleine module wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde drum- en percussiegeluiden, maar kan ook volgeladen worden met eigen samples; voor maximale veelzijdigheid tijdens het optreden.

Bij gebruik met een kit uit de V-Drums TD-25 serie, kan je met de TM-2 extra klanken stapelen op de kick en snare (of op elke drum / elk cimbaal). Je kunt ook gewoon extra pads toevoegen, om het aantal beschikbare klanken via je V-Drums kit uit te breiden.

De TM-2 module werkt ook niet enkel en alleen met V-Drums. Ook wie optreedt met akoestische drums, kan een TM-2 toevoegen. Zo wordt het makkelijk om elektronische geluiden en samples op je akoestische drumgeluid te stapelen. Of je kunt zelfs het aantal beschikbare geluiden van je akoestische kit uitbreiden, door de module aan te sluiten op een aantal elektronische drumpads.

Wanneer je een V-Drums TD-25K/KV/KVX koopt, ontvang je de TM-2 Trigger Module (en de nodige kabels en klemmen om deze aan te sluiten en monteren) tijdelijk gratis*.
Koop je TD-25K/KV/KVX, registreer je kit bij Roland (waardoor ook je uitgebreide garantie actief wordt) en wij sturen je meteen de TM-2 bundel.

Registreer hier: https://www.rolandeurope.com/nl/register/

* Algemene voorwaarden zijn van kracht


Related articles

DESCRIPTION PRICE