Adams Music Centre

Bugeldag

7 December 2019 - 09:30 - 16:00 Hours

Een dag geheel in het teken van de bugel!

Adams organiseert op 7 December een dag geheel in het teken van de bugel. Er is een bugeldag met workshops van Roger Diederen, Maurice Daemen en Serge Lambert. Ze zullen elk een informatieve, leerzame workshop geven. Het aantal deelnemers wordt in drie groepen verdeeld zodat eenieder voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Verder maken we een bugelchoir mogelijk. De repetities daarvoor zijn op 2 woensdagen voor de bugeldag. De directie is in handen van Roger Diederen en Maurice Daemen. De geplande uitvoering is op 7 December na de bugeldag en op Maandagavond 9 December in Stein.

Voor de gevorderde bugelist een dag bomvol informatie, ervaring en kennis. Indien je minimaal Hafa B hebt, meld je dan aan voor de bugeldag, het bugelchoir (2x repetitie + uitvoering op 9 december in de avond) of voor beiden! Een overzicht van de activiteiten alsmede de mogelijkheid om aan te melden vind je binnenkort online op onze website. De kosten voor deelname aan de bugeldag bedragen 20 euro (lunch inbegrepen) en deelname aan het bugelchoir is gratis. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je tijdig aan!


 Direct to webshop


News
  • Adams 50 jaar Ter ere van het 50 jaar bestaan in 2020 van Adams Musical Instruments trakteren wij u het het komende ja...