Adams Music Centre

Bachology Mouthpieces

29 June 2019 - 13:00 - 16:00 Hours

In deze sessie leggen  Conn- Selmer vertegenwoordiger Bert Damsma (o.a. Vincent Bach ) en trompettist Rene Henket (o.a. Andre Rieu Orchestra) uit hoe mondstukken geproduceerd worden en welke criteria je moet aannemen om tot een juiste mondstukkeuze te komen.

Met de kennis van beiden krijg je een goed beeld van de geschiedenis van mondstukken en wat het mondstuk doet en hoe jijzelf van invloed bent op je klank.
Bert laat zien vanuit de fabriek en de geschiedenis hoe de mondstukken tot stand komen en met welke filosofie Vincent Bach ('s werelds grootste mondstukfabrikant) zijn mondstukken maakt en Rene laat zien (met behulp van o.a. drukmeting, spirometing en mondstukcamera) hoe je speelt op een koperinstrument.

Bestaat het ideale mondstuk? En zo ja, welke dan?

Deze 2-3 uur durende sessie is uitermate geschikt voor koperblazers (trompet/cornet/flugelhorn/(bas-)trombone/euphonium/bariton/etc) die altijd al geïnteresseerd zijn om hun spel te verbeteren maar ook koperblazers die problemen hebben met hun embouchure en zoekende zijn.

Instrument meenemen is zeer gewenst en bijna noodzakelijk.

Mede mogelijk gemaakt door Adams Music Centre en Vincent Bach en Rene Henket Music Productions


 Direct to webshop


News  • Drum 2-daagse 24 - 25 August 2019 Een 2-daags drumspektakel in samenwerking met Davyís Drumschool. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus z...Service


  • Wellness Bij het lezen van deze titel zult u waarschijnlijk denken, zijn ze de weg kwijt bij Adams? Niets is echter minder waar....