Adams Music Centre

Adams sluit lucratieve deal met Defensie

Adams Musical Instruments heeft een deal gesloten met Defensie omtrent het leveren en onderhouden van de muziekinstrumenten voor alle professionele orkesten van het Ministerie van Defensie. De order omhelst € 4 mln en bestrijkt een periode van vier jaar.

Het cluster Diverse Artikelen van de sectie Assortimentmanagement was op zoek naar een bedrijf dat voor de acht orkesten van Defensie blaas- en slaginstrumenten kan leveren, preventief kan onderhouden en ook in staat is reparaties en revisies uit te voeren.

Concurrentie stellen op alleen prijs bleek niet mogelijk. Kwalitatieve aspecten waren belangrijker. Bovendien bleek er verschil te zitten in de marktsegmenten ‘blaas, slagen percussie-instrumenten’ en de rest van de instrumenten, zoals strijk- en snaarinstrumenten.

Door de financiële omvang van de aanbesteding moest door middel van Europese aanbesteding een leverancier gekozen worden die kon voldoen aan de kwaliteitseisen van de orkesten. Om de kwaliteitseisen te kunnen beoordelen is een business case opgesteld. De aanbieders moesten daarin aangeven hoe zij het onderhoud, de selectie van muziekinstrumenten, bruikleen bij reparatie, testspelen en dergelijke verzorgen.

De kwaliteit, expertise en capaciteit die Adams in huis heeft, hebben uiteindelijk de doorslag gegeven. Adams Musical Instruments kijkt uit naar de samenwerking en is bijzonder verheugd een bijdrage te gaan leveren aan de kwaliteit van muzikaal Defensie.
Share with your friends!
 Direct to webshop


Events


  • Dirigentenworkshop met Kevin H... 6 April 2019 - 10:00 - 16:00 Hours Adams Muziekcentrale Lummen organiseert op zaterdag 6 april 2019 een cursus directie i.s.m. Dhr. Kevin Houben.


  • Masterclass 'Actieve Ademhaling' 20 April 2019 - 10:00 - 13:00 Hours Om ontspannen en met een groot bereik te kunnen spelen heb je een actieve ademhaling nodig: een ademhaling die goed getr...


Service


  • Wellness Bij het lezen van deze titel zult u waarschijnlijk denken, zijn ze de weg kwijt bij Adams? Niets is echter minder waar....