Adams Muziekcentrale

Adams sluit lucratieve deal met Defensie

Adams Musical Instruments heeft een deal gesloten met Defensie omtrent het leveren en onderhouden van de muziekinstrumenten voor alle professionele orkesten van het Ministerie van Defensie. De order omhelst € 4 mln en bestrijkt een periode van vier jaar.

Het cluster Diverse Artikelen van de sectie Assortimentmanagement was op zoek naar een bedrijf dat voor de acht orkesten van Defensie blaas- en slaginstrumenten kan leveren, preventief kan onderhouden en ook in staat is reparaties en revisies uit te voeren.

Concurrentie stellen op alleen prijs bleek niet mogelijk. Kwalitatieve aspecten waren belangrijker. Bovendien bleek er verschil te zitten in de marktsegmenten ‘blaas, slagen percussie-instrumenten’ en de rest van de instrumenten, zoals strijk- en snaarinstrumenten.

Door de financiële omvang van de aanbesteding moest door middel van Europese aanbesteding een leverancier gekozen worden die kon voldoen aan de kwaliteitseisen van de orkesten. Om de kwaliteitseisen te kunnen beoordelen is een business case opgesteld. De aanbieders moesten daarin aangeven hoe zij het onderhoud, de selectie van muziekinstrumenten, bruikleen bij reparatie, testspelen en dergelijke verzorgen.

De kwaliteit, expertise en capaciteit die Adams in huis heeft, hebben uiteindelijk de doorslag gegeven. Adams Musical Instruments kijkt uit naar de samenwerking en is bijzonder verheugd een bijdrage te gaan leveren aan de kwaliteit van muzikaal Defensie.
Share with your friends!
 Direct to webshop


Events


  • Holidays are coming 2018 21 December 2018 - 20:00 - 22:30 Hours Sold out Voor de vierde keer bij Adams Muziekcentrale! De Fanfare Korps Nationale Reserve met "HOLIDAYS ARE COMING 2018"

  • Music from New Orleans - Clini... 19 January 2019 - 10:00 - 12:30 Hours Zaterdag 19 januari 2019 Drum en vibrafoon clinic Jason Marsalis Expert in second line ritmes en de typische jazz fu...

  • Dirigentenworkshop met Kevin H... 2 February 2019 - 10:00 - 16:00 Hours Adams Muziekcentrale Lummen organiseert op zaterdag 2 februari een opvolgcursus directie i.s.m. Dhr. Kevin Houben.


Service


  • Wellness Bij het lezen van deze titel zult u waarschijnlijk denken, zijn ze de weg kwijt bij Adams? Niets is echter minder waar....