Adams Muziekcentrale

'Masterclass' avec Cesar Zuiderwijk pendant le Pearl Day

4 février 2018 - 13:00 - 18:00

Dimanche le 4 février , Adams Lummen a le plaisir d’accueillir, en partenariat avec pearl, pour une démonstration batterie par Cesar Zuiderwijk, batteur légend de Golden Earring!
10,- Euros Prévente/ 15,- Euros Vente
15:00    Showtime
PEARL DAY: 10.00-18.00

Sinds 1970 zit Cesar achter de drums bij Nederlands beste rockband The Golden Earring. In Masterclass staat hij er alleen voor. Hij voert je langs alle geheimen van zijn trommels, geeft gouden tips en trucs over soleren en samenspelen, wijdt je in in de geheimen van zijn elektronische drumstel en vertelt met veel gevoel voor humor en anekdotes over zijn decennia omspannende carrière in de rock-‘n-roll. 

Masterclass is een intiem programma voor jong en oud, en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers; een twee uur durende reis door de drumwereld, op zijn bekende levendige en humoristische wijze verteld en gespeeld. Wat komt er zoal aan bod? Tips & tricks, met een band spelen, soleren, onafhankelijkheid, de Moeller-methode. En wat kun je beter niét doen? Er staan een akoestisch en een elektronisch drumstel, en misschien wil er wel iemand meespelen? Na afloop zal Cesar signeren.

10,- Euro VVK / 15,- Euro VK
15:00    Showtime

PEARL DAY: 13.00-18.00
 Boutique en ligne


Nouvelles