Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

A-klarinetten

De A-klarinet is een veelzijdig instrument dat vooral gebruikt wordt in kamermuziek en oude klassieke Europese stukken. In harmonieën komt de A-klarinet bijna niet voor. Bij Adams Music Centre kunnen klarinettisten terecht voor alles wat met de A-klarinet te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een nieuw of tweedehands instrument, rieten of een passend mondstuk, bij ons ben je aan het juiste adres.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6
  • Buffet Crampon
  • Backun
  • Selmer
  • Yamaha

Expertise

Adams Music Centre beschikt altijd over een uitgebreid aanbod A-klarinetten van toonaangevende merken. Hierdoor kun je modellen vergelijken van merken als Backun, Selmer en Buffet Crampon. Naast deze bekende namen hebben we ook klarinetten van andere fabrikanten zoals Yamaha in ons assortiment. Wil je een specifiek model A-klarinet uitproberen? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom!

Verkoop

Bij ons vind je een uitgebreide selectie van de beste A-klarinetten, mondstukken en accessoires ter wereld. Ons ervaren personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van het ideale instrument of accessoire dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons doel is om jou de juiste keuze, deskundigheid en faciliteiten te bieden tijdens je zoektocht naar een nieuwe klarinet of mondstuk. We begrijpen dat de aankoop van een A-klarinet een belangrijke investering is. Daarom willen we ervoor zorgen dat de keuze die je maakt echt bij je past. Onze verkoopspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn er om je te ondersteunen!

Rudi Jongen
Lummen
Sjack Bakkes
Ittervoort
Ruud Somers
Ittervoort
Jurgen Moelans
Lummen

Reparatie

We zijn trots op ons hoogwaardige reparatieatelier, waar onze ervaren technici je A-klarinet kunnen repareren, onderhouden en reviseren. Onze klarinetreparatiewerkplaats is volledig uitgerust om nieuw leven in elke klarinet te blazen. Of het nu gaat om het afstellen van het mechaniek of om een revisie. Alle klarinetten zijn welkom. Bijna elke klarinet kan weer bespeelbaar worden gemaakt, dus als je een oud instrument hebt, kunnen we een offerte opstellen om je A-klarinet te reviseren. Kom hier wel fysiek voor langs!

Suzanne Swinkels
Ittervoort
Nicole Schmeitz
Ittervoort
Bert Sniekers
Ittervoort
Max Schiffler
Ittervoort
Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]