Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Luis Conte & Chester Thompson

Na drie jaar weer terug bij Adams Drumworld (3 juni 2009)... Chester Thompson & Luis Conte. Voor de aanvang van de Clinic werden de prijswinnaars bekend gemaakt van een webstrijd die werd uitgezonden op TV Limburg (zie onderstaande foto). De prijzen waren ieder een entreekaart voor het komende Drumworld Festival en een meet & greet met Chester en Luis! Bekijk hier tevens de foto's die genomen zijn tijdens dit mooie evenement.

Waar beide giganten respectievelijk verantwoordelijk waren voor Percussie en slagwerk is dit opmerkelijk duo onafscheidelijk. Een hechte vriendschap is ontstaan en niet enkel gebaseerd op vakmanschap. Beide heren waren al eens op bezoek bij Adams Drumworld. 3 jaar geleden hadden beide heren tijd om een clinic te verzorgen.

Nu zijn Luis en Chester in Duitsland om opnames te maken en heeft men na Nederland een of twee Clinics gepland staan in Frankrijk. De Clinic werd mede mogelijk gemaakt door DW Drums-Meinl Percussie- Zildjian Cymbals-Vic Firth Stokken, en Sabian Cymbals.


Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info