Langue:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Simon Phillips

De clinic die Simon gaf op 30 april trok meer dan 1000 fans.....

De hal achter Adams Drumworld was vol en aan het genieten van de optredens van Lars Nijman en Simon Phillips.

Lars opende de avond en gaf een geweldige show. Deze jongeman, 14 jaar oud, gaf geen krimp toen hij werd aangekondigd. Een beetje spannend was het wel, zo zei hij zelf maar hij noemde het gezonde spanning. Erg groot in zijn gedachte en erg groot achter zijn kit. Voor een jonge van 14 speelde hij volwassen. natuurlijk was hij zelf niet super tevreden na afloop maar geweldig trots was hij wel. Hij had de zaal behoorlijk op zijn hand gekregen en iedereen wachtte na zijn optreden vol spanning op Simon. Lars speelde 3 stukken van Simons Solo project zodat iedereen al vast een voorproefje kreeg op datgeen wat nog moest komen.

Meer informatie over Lars vind je hier: www.larsnijman.nl

Simon betrad het podium als iemand die niet anders weet dan op een podium te zitten en te spelen. Deze ongelooflijke relaxte gast voelde zich zichtbaar op zijn gemak en gaf een geweldige clinic.
Er waren twee kleinde podia in de zaal waar mensen op konden staan als ze een vraag hadden aan Simon. Dit werkte goed, het publiek voelde duidelijk de goede sfeer en hadden geen moeite met het stellen van interessante vragen. Simon speelde brutaal en waagde het zelfs om nu en dan wat foutjes te maken.....? Hij,... moe en herstellende van het vele reizen moest wennen met het Clinic programma en aan het feit dat hij er "alleen" voor stond. "zo gaat het nu altijd , tijdens mijn Clinic tour, de eerste twee zijn meestal try outs";... aldus Simon.

Als je op 30 April een Clinic organiseert en weet dat er veel drummers zijn die moeten spelen dan kun je vooraf of achteraf zeggen dat de datum niet goed was gekozen. We kunnen ACHTERAF alleen maar zeggen dat we een onvergetelijke avond hebben gehad en dat er meer dan 1000 fans waren die genoten hebben. Adams Drumworld dankt daarom van harte Hoshino Benelux voor hun vertrouwen in onze Firma en Adams Drumworld dankt Simon Phillips voor zijn geweldige Clinic.

Ook dankt Adams Drumworld alle mensen die de moeite namen om er samen met ons een superavond van te maken.

Meer informatie over Simon vind je hier: www.simon-phillips.com

Fotografie: Arjan Aelmans


Informations sur les cookies

Ce site utilise des cookies pour améliorer votre expérience.