Langue:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Mark Schulman

Mark Schulman (drummer van P!NK) gaf woensdag 3 februari 2010 een Clinic bij Adams Drumworld voor een goed gevulde zaal!!!

De avond van de eerste cliniq voor 2010 bij Adams Drumworld was aangebroken en we hadden er weer ontzettend veel zin in!

PA stond, catering was er klaar voor en wij ook en vanaf 18.00 uur liepen de eerste bezoekers voor dit evenement al hooggespannen en vol verwachting onze winkel binnen. Om klokslag 20.00 begon het evenement, waarbij Mark Schulman al rammelend met een paar doosjes tic-tac zich door het publiek richting de bühne voortbewoog. Vervolgens gaf hij een no-nonsence Amerikaanse Rock ‘n ‘Roll show weg, in combinatie met ondersteunende live videobeelden.

Nummers van Cher, P!nk, Ringo starr en vele andere passeerde de revue, waarbij Mark een indruk gaf van zijn recente bezigheden aangevuld met antwoorden op gestelde vragen en informatieve anekdotes .

Mensen uit het publiek mochten plaatsnemen achter Mark's drumstel om bepaalde technieken door te nemen en ten uitvoering te brengen. Ook werden er verschillende prijzen verloot onder het publiek waaronder een Sabian Cymbaal en diverse drumstokken. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door AB Music. Al met al een zeer gemoedelijke, leerzame avond.

Dit belooft wat voor de theatervoorstelling van Cesar Zuiderwijk op 25 Februari 2010! Bestel hier alvast je tickets! 

Wij hebben er in ieder geval zin in..... Jij ook?


Informations sur les cookies

Ce site utilise des cookies pour améliorer votre expérience.