Langue:
Adams Musical Instruments - Together in Music

DWF 2017 - Thomas Lang

Rollende bassdrums, onnavolgbare oneven maatsoorten, snoeiharde grooves en klaterende fills. Thomas Lang zal op zondag 10 september het Drumworld Festival laten beven, in een geweldig programma met ook Simon Phillips, Will Kennedy en Anika Nilles op de bill.

Thomas Lang behoeft als drummer eigenlijk geen introductie. Toen hij een kleine 15 jaar geleden doorbrak als clinic-drummer luidde hij de opkomst van een nieuwe lichting superdrummers in. Hij verlegde de grenzen van de drumtechniek. Ongelooflijke onafhankelijkheid, razendsnel handen- en voetenwerk, en zelfs bij het meest heftige spierballenvertoon nog een muzikale ondertoon. Thomas Lang kan álles, en doet dat ook.

In het dagelijks leven speelt Thomas Lang bij de meest uiteenlopende artiesten waarbij groove en 'less is more' vaak sleutelwoorden zijn. Tijdens zijn clinics en in zijn solowerk pakt hij echter uit met magistraal drumgeweld. Van geniale drumsolo's vol polyritmiek tot complexe meespeeltracks met ritmische grappen en grollen. Een clinic van Lang is geen moment saai. "Mensen verwachten toch iets, als ze naar een clinic komen kijken. En daarnaast is het voor mijzelf ook altijd een uitdaging om te zien hoever ik kan gaan", zei hij er ooit zelf over in Slagwerkkrant.

Lang is daarnaast niet te beroerd om de door hem verzamelde kennis tijdens te delen. Of het nu gaat om systemen om sneller te kunnen studeren, of oefeningen om je voetenwerk te verbeteren. Lang heeft zijn huiswerk gedaan en heeft duizenden uren geoefend om zo goed te worden. Laat je verbazen tijdens deze indrukwekkende clinic.


Informations sur les cookies

Ce site utilise des cookies pour améliorer votre expérience.