Langue:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Finales Dutch International Flute Competition

jeudi 21 - samedi 23 octobre 2021 | MC Ittervoort

Op 21 t/m 23 oktober a.s. vinden op de bovenverdieping van Adams Music Centre in Ittervoort de finales plaats van de Dutch International Flute Competition.

Het betreft hier de categorieën Bachelors, Masters, Piccolo en Young Talents.
Het programma ziet er als volgt uit:

21 oktober 2021: live finale bachelor studenten
22 oktober 2021: live finale master studenten
23 oktober 2021: live finale piccolo studenten (ochtend)
23 oktober 2021: hybride finale jonge talenten (middag)

De jury bestaat uit o.a. Ulla Miilmann, Aldo Baerten, Carlos Bruneel, Carlo Jans, Peter Verhoyen, Nicola Mazzanti, Vincent Cortvrint en Ilonka Kolthof.
Voor meer informatie en het speelschema zie de website van het Fluitconcours https://www.fluitconcours.nl/

Fluitbeurs
Op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober zal er tevens een grote fluitbeurs plaatsvinden met stands van o.a. Mancke, Pearl, Azumi, Altus, Haynes, Muramatsu, Yamaha en nog veel meer. Tevens is er een groot aanbod gebruikte fluiten met extra kortingen. Onder andere Haynes, Powell, Jack Moore, Altus, Miyazawa, Pearl, Muramatsu enzovoorts. Ook piccolo’s en kopstukken.

Uiteraard besteden we extra aandacht aan de veiligheid van onze deelnemers, bezoekers, staf en gasten met betrekking tot het corona virus. We volgen de corona richtlijnen van de Nederlandse overheid zoals deze gepubliceerd staan op www.rijksoverheid.nl en passen de organisatie van ons concours hierop aan. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van deze aanpassingen voor onze deelnemers en medewerkers. Bezoekers zijn welkom als zij een geldende QR-code kunnen tonen.


Informations sur les cookies

Ce site utilise des cookies pour améliorer votre expérience.