Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

North Bridge Flute Academy

Zondag 23 april 2023 | 11:15 - 12:15 | Demo hal

In deze interactieve workshop met Paul Edmund-Davies worden praktische oplossingen voor prestatietechnische problemen onderzocht, geanalyseerd en vervolgens uitgewerkt!

Van geluid tot ademhaling, techniek, articulatie en andere gebieden van ons spel, geen twee dagen kunnen ooit hetzelfde zijn.
Daarom is een actieplan zeker geen slechte zaak om repertoire consistent voor te bereiden en een scala aan oplossingen te hebben voor een zekerder en interessanter resultaat!
Door gebruik te maken van bekende fluitwerken die te vinden zijn op de North Bridge Flute Academy-website, samen met materiaal dat op Simply Flute is geplaatst, kunnen deelnemers ervaren hoe een eenvoudige oefening de stukken die ze graag spelen drastisch kan verbeteren.

Tijdens de Workshop kunnen de aanwezigen meespelen met pianobegeleidingen, ook te vinden op de North Bridge Flute Academy-website.

Deze workshop wordt gesponsord door North Bridge Flutes en is het meest geschikt voor fluitspelers van gemiddeld of gevorderd niveau. Er zal echter ook materiaal worden opgenomen voor degenen van een meer elementair niveau. Iedereen is welkom!

Paul Edmund-Davies
Lees meer
Menu