Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Vrijdag 17 april 2020

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 januari 2022.

Schema

Programma

Master Class Silvia Careddu

Silvia Careddu

Silvia Careddu maakte een imponerende start van haar carrière door unaniem de Eerste Prijs en de Publieksprijs te winnen bij het 56. Concours International de Musique de Genève.Na de prijs nodigde Lorin Maazel Silvia uit om solofluit te worden voor zijn nieuw opgerichte Filarmonica Arturo Toscanini. Later trad ze toe t...

Master Class Niall O'Riordan 40+

Niall O'Riordan

De door critici als 'schitterende', 'tonaal ravissante en technisch vlekkeloze' (British Flute Society) omschreven Ierse fluitist Niall O'Riordan geniet een internationale carrière als solist en docent. In 2014 werd hij bekroond met de “Rising star Award” van Sir James Galway in het Galway International Flute Festival,...

Workshop Techniek 40+

Niall O'Riordan

In een informele sfeer leer je in deze workshop de basisprincipes van een goede fluittechniek kennen.

Master Class Paul Edmund-Davies

Paul Edmund-Davies

De sympathieke Paul Edmund-Davies was als orkestmuzikant werkzaam in het English Chamber Orchestra en het London Symphonic Orchestra maar ook als solofluitist heeft hij wereldwijd veel naam gemaakt getuige een groot aantal solo- CD’s en concerten en Master Classes.

Master Class Anna Garzuly

Anna Garzuly

De fluitist Anna Garzuly-Wahlgren werd geboren in Szombathely / Hongarije. Ze studeerde eerst in Boedapest en München, en voltooide haar studie met onderscheiding op de New York Manhattan School of Music. Terwijl ze nog studeerde werd ze plaatsvervangend eerste fluitiste in het Gewandhausorchester in Leipzig.

Competition results and Afternoon Concert

philharmonie zuidnederland

philharmonie zuidnederland is een ambitieus en flexibel symfonieorkest dat geroemd wordt voor de kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme.

Warm Up

Gareth McLearnon

Internationale fluitist Gareth McLearnon verliet zijn geboortestad Belfast, Noord-Ierland in 1999 om te gaan studeren aan de wereldwijd bekende Guildhall School of Music & Drama. Toen hij in zijn tweede jaar zat werd Gareth uitgenodigd om een nummer op te nemen voor de CD Songs for Alexander samen met de wereldberoemde...

Master Class Nicola Mazzanti

Nicola Mazzanti

Het is al weer een aantal jaren geleden dat Nicola Mazzanti te gast was op ons Festival. Velen wilden hem weer terug, dus dit jaar is hij er weer bij! Aarzel niet en schrijf je in voor 45 minuten "amazing piccolo teaching".

Master Class Sir James

Sir James Galway

Inschrijven voor de Master Classes van Sir James Galway is alleen mogelijk als toehoorder.

Workshop Alexander Techniek

Helga Henckens

Helga Henckens is erkend Alexander Techniek teacher sinds 1997 Ze werkt in het Conservatorium Antwerpen en heeft een eigen praktijk in Diepenbeek en Leuven. Vanuit haar danservaring geeft ze ook bewegingslessen gebaseerd op de Alexander Techniek principes.

Workshop Ademhaling

Irene Hulst

Master Class Ana de la Vega

Ana de la Vega

'Zo'n interessante nieuwe solist in de fluitwereld hadden wij al heel lang niet meer gehoord' (Naxos). Nu zal deze interessante nieuwe solist hier zijn om het 15-jarig bestaan van het Adams Flute Festival mee te vieren.

Overbelasting bij fluitisten

Vera Baadjou

Musici zijn topsporters die constant zowel lichamelijk als geestelijk een topprestatie moeten leveren.

Workshop Improvisatie

Ned McGowan

Ned McGowan (1970) is een fluitist en componist van hedendaagse klassieke muziek, geboren in de Verenigde Staten, woonachtig in Nederland. Bekend om ritmische vitaliteit en technische virtuositeit, heeft zijn muziek prijzen gewonnen en is uitgevoerd in Carnegie Hall, het Concertgebouw en andere zalen en festivals ove...

From Russia with Flute!

Olga Ivusheikova

Olga Ivusheikova (fluit) en Anna Grishina (piano) introduceren fluitmuziek uit het Rusland van de 19e en 20e eeuw. Een lezing, geïllustreerd met live luistervoorbeelden.

Workshop Demystifying Fantastic Tone Production

Gareth McLearnon

Een 45 minuten durende "flutes-out" interactieve workshop die de fundamenten onderzoekt van het bereiken van een grote fluitklank in alle registers.

De Senior Fluitist

Korinne Marie Smith

Steeds meer mensen spelen tot op hoge leeftijd fluit. Dat brengt vaak specifieke problemen. Hoe voorkom je die en hoe ga je daar mee om?

Menu

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info