13th Adams International Flute Festival

Elisabeth Hobbs

Elisabeth studeerde aan de Royal Academy of Music in Londen en heeft een drukke carriere als fluitiste, docente, ensemble dirigente en muziek-journaliste.
Ze is gespecialiseerd in het lesgeven aan volwassen fluitisten, vandaar dat we haar hebben uitgenodigd om master classes te geven speciaal voor de volwassen fluitist die liever niet een master class speelt tussen jonge fluitstudenten.

Elisabeth wordt hoog aangeschreven voor haar werk met volwassen fluitstudenten.
Na haar afstuderen aan de Royal Academy of Music, werkte Elisabeth meerdere jaren in Australië, waar ze optrad met symfonische orkesten en operagezelschappen. Ook toerde ze met grote shows zoals Evita en Les Misérables, en met het Engels Nationale Ballet. Ze is nu gevestigd in Oxford, Engeland, waar ze een fluitpraktijk heeft en een veelgevraagd freelance-fluitiste is.
Elisabeth is een Powell artiest en werkt nauw samen met Paul Edmund-Davies voor de organisatie van hun Flute Feast cursussen in Frankrijk en over de hele wereld.
Elisabeth was meermaals gastdocente op de conventies van de British Flute Society, het Australische Fluit Festival, en het Adams Flute Festival in Nederland.
Naast het lesgeven en spelen is Elisabeth Hobbs is de redacteur van PAN Magazine, het officiële tijdschrift van de British Flute Society. Ze is momenteel bezig met het schrijven van de geautoriseerde biografie van Sir James Galway.

Voor meer informatie en inspiratie: http://www.flutesinspired.co.uk/ of http://www.flutesinspired.co.uk/france-may-2017

 

 

 

 

  

Fotogalerie

Talen