Taal:
Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality
Evenement van Music Centre Ittervoort

Trombonedag - Geannuleerd

Wegens de doorlopende Corona-maatregelen zijn we helaas genoodzaakt het evenement te annuleren. We hopen in 2022 dit evenement opnieuw te organiseren.

De dag is bestemd voor alle trombonisten met 2 jaar speelervaring of minimaal niveau A.

Inschrijving kost 35 euro (inclusief lunch).
Op deze dag wordt in groepen, middels speedlessen (privéles van ongeveer 20 minuten) en samenspelen gewerkt aan samenspel, klank, intonatie, techniek, alles wat al doende ter sprake komt.

Het spreekt voor zich dat het evenement onder voorbehoud plaats zal vinden. We houden de ontwikkelingen van de Coronacrisis nauwlettend in de gaten en zullen alle richtlijnen strikt opvolgen.

PROGRAMMA
09:00 ontvangst
10:00 warm-up
10:45 samenspelen
12:00 pauze
12:30 concert JTC
13:00 samenspelen
14:30 speedlessen
16:00 concert deelnemers
16:45 concert NTC
17:45 afsluiting

AANMELDEN
Aanmelden is niet meer mogelijk. We hopen in 2022 het evenement opnieuw te mogen organiseren.

NEW TROMBONE COLLECTIVE
Sinds 2001 heeft het collectief een naam en bestaat het New Trombone Collective. Hierin schuilt de ‘geest’ van de echte trombonist. Samen het instrument verder ontwikkelen en samen enthousiasmeren van talent. De hechte club vrienden is actief op diverse vlakken. Ze doet er alles aan om de trombone en haar muziek bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Met succes. Door hun ongekende passie en enthousiasme winnen ze prijzen als de Elly Ameling Prijs en de ITA Award. Ook realiseren ze mooie projecten als het European trombone festival Slide Factory, het Jong Trombone Collectief, de tribute aan Urbie Green, een muziekuitgeverij, medewerking aan de toernee van de Amerikaanse Sufjan Stevens, Bryce Dessner en Nico Muhly en een eigen App. Mede door de nauwe samenwerking met componisten komt het New Trombone Collective met verrassende combinaties van instrumenten, stijlen en speeltechnieken. Zonder het bestaande jazz, moderne of klassieke repertoire uit het oog te verliezen.

De drukke carrières combineren met het New Trombone Collective is natuurlijk een uitdaging. Maar ook hierin zijn ze creatief en helpen de mannen elkaar. Dat betekent dat ze minimaal 2x per jaar samenkomen voor bijzondere en inspirerende projecten in binnen- en buitenland. Geen concert is voorspelbaar of hetzelfde, juist de verrassing, de creativiteit en de vernieuwing: daar kan je op rekenen. Volg het New Trombone Collective via site, nieuwsbrief, app en facebook. Dan blijf je op de hoogte, en heb je de kans om ze live te zien? Aarzel niet. Zorg dat je erbij bent!

Dik Gussekloo
www.newtrombonecollective.com

Brandt Attema - Bastrombone
Mark Boonstra - Bastrombone
Koen Kaptijn - Tenortrombone
Sebastiaan Kemner - Tenortrombone
Jörgen van Rijen - Tenortrombone
Alexander Verbeek - Tenortrombone
Pierre Volders - Tenortrombone
Jeffrey Kant - Tenortrombone
Remko de Jager - Tenortrombone

JTC
Het JTC is het Jong Trombone Collectief, dit zijn jonge talenten op trombone (tot 18 jaar) uit heel Nederland.

Wij selecteren en coachen deze jongeren elk jaar en bereiden samen met ze de optredens voor.


Downloads

Omschrijving Grootte Download
Flyer Trombonedag 2021 1,03 MB Download

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info