Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Evenement van Music Centre Ittervoort

Trent Austin’s Night Class

Woensdag 19 juli 2023 | 19:00 - 22:15 | MC Ittervoort

Tijdens dit vermakelijk en praktisch avondprogramma neemt de Amerikaanse trompetvirtuoos Trent Austin je mee in zijn muzikale wereld.

In een open sfeer waarin meespelen mag, leert Trent je hoe je snel, met eenvoudige trucs en een
vleugje humor jouw spel verbetert. We sluiten de avond af met een ontspannen jamsessie, waarbij je het podium op mag met Trent, Mylene Schrijen op saxofoon en een samengestelde ritmesectie. 

Adams Music Centre – Aziëstraat 17, Ittervoort
Woensdag 19 juli 2023 – 19:00 tot 22:15
Prijs € 10,- inclusief 2 consumpties

Voor wie is deze avond?
Voor iedereen die als toehoorder of actief deelnemer zijn (improvisatie)spel wil verbeteren en wil genieten van een gezellige muzikale avond. Doordat de uitdagingen van de anderen vaak heel herkenbaar zijn en Trent erg benaderbaar is, ontstaat er snel een ontspannen sfeer waarin je snel leert met en van anderen. De deelnemers komen uit diverse
muzikale richtingen en spelen op verschillende niveaus.

De avond is niet enkel voor trompettisten, maar ook voor andere blazers interessant.

Iets meer over de inhoud
Wat kun je doen om je sound te optimaliseren en met welke trucs verbeter je eenvoudig je improvisatiespel? Leer hoe je makkelijker hoge noten treft, comfortabeler soleert en
hoe je met meer zelfvertrouwen het podium op gaat.
Raak geïnspireerd door een internationaal topartiest en vraag hem het hemd van het lijf.

Trent Austin (USA)
Trent Austin is een muzikale “Renaissance Man”. Zijn briljante optredens en opnames in zowel de jazz- als de klassieke muziekwereld hebben hem wereldwijde populariteit opgeleverd. Trent studeerde klassieke trompet en speelde in de prestigieuze Berklee Grammy High School Band, de Disney All-American Show Band en maar liefst elf jaar in het befaamde Artie Shaw Orchestra. Hij werkte intensief samen met artiesten als Tony Bennett en Natalie Cole. Tegenwoordig werk Trent als “first-call-artist” in de Boston metropool en als eigenaar van Austin Custom Brass.