Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Evenement van Flute centre

THE GREAT FLUTE SPRING CLEAN

Als kleine pleister op de wonde voor het niet doorgaan van het Adams Fluitfestival bieden we, in samenwerking met North Bridge Flute Academy, twee interactieve, leerzame en luchtige “Boot Camps” aan voor actieve fluitisten, met niemand minder dan Paul Edmund-Davies! Schrijf je nu in voor een of beide online sessies van 90 minuten voor slechts € 4,00 per sessie! De beide sessies zijn verschillend!

Paul zal in het Engels oefeningen behandelen uit zijn twee boeken, The 28 Day Warm up Book en A Consequence of Sequences.

Paul behandelt ademhaling en frasering, techniek, articulatie en intervallen, zoals die in deze boeken en op de website van Simply Flute www.simplyflute.com voorkomen. Elke sectie wordt afgesloten met een meespeeloefening met een werk voor fluit en piano van de North Bridge Flute Academy.

Paul zal ook het dynamisch en revolutionair ogende Simply Flute by McKenna kopstuk introduceren, wat vanaf nu ook bij Adams verkrijgbaar is. Bij inschrijving voor de lessen ontvangen de deelnemers een workshopprimer in pdf-formaat met alle muziek voor de sessie maar ook voor de weken daarna! De muziek zal door de presentatie worden gescrold terwijl je speelt, dus je hoeft niks vooraf aan te schaffen.

Dus kom langs op 17 en 24 april om 19.00 uur en speel oefeningen en duetten met Paul Edmund-Davies... je mag zelfs 1e fluit spelen!

Hoewel de lessen voor alle fluitisten bestemd zijn is het merendeel van het materiaal dat behandeld wordt in deze online sessies, gericht op deelnemers van een gemiddeld niveau en hoger.Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info