Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Evenement van Music Centre Lummen

Master Class HOORN met Anthony Devriendt

Donderdag 26 september 2019 | 19:00 - 21:30

Op donderdag 26 september 2019 organiseren we een interactieve Master Class/Workshop met hoornist Anthony Devriendt. Onder begeleiding van deze topdocent kunt u uw hoornspel perfectioneren.

Een brede waaier van onderwerpen zal aangehaald worden, o.a.:

  • de juiste ademtechniek en –steun
  • houding, positie hand
  • embouchure, tong, articulatie
  • intonatie
  • tips & tricks

Al uw vragen zullen uiteraard beantwoord worden. Deze Master Class is interactief zodat ook individuele aandacht niet ontbreekt. Breng uw hoorn dus mee. Toegankelijk voor alle niveaus!

Deelname: 12,- Euro
Master Class: 19u00-21u30 met pauze

Hoornist Anthony Devriendt behaald in 2006 de mastergraad aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Luc Bergé. Na een periode als 4de hoorn bij de Opéra Royal de Wallonie wordt hij in 2008 1ste hoorn van het Belgian National Orchestra. Sindsdien is hij ook actief als gast 1ste hoorn bij de andere Belgische orkesten alsook in het buitenland zoals bij het Orchestre Philharmonique de Radio France in Parijs, Het Korean Broadcastservice Symphonieorchestra in Seoul of het WDR funkhaus orchester in Keulen...

Daarnaast is Anthony Devriendt ook actief als solist. Zo is hij regelmatig te gast als solist bij de muziekkapel van de Gidsen en bij het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, alsook bij verschillende amateurorkesten. Als Kamermuzikant is hij lid van 'I Solisti' en van 'Het Koperkwintet van het Belgian National Orchestra'. Verder is er een nauwe samenwerking met 'Oxalys' alsook concerten met 'Het Collectief' en met 'Belgian Brass'.

Als docent is Anthony Devriendt betrokken bij het 'Young Stars' programma van 'I Solisti' en heeft hij masterclasses aan diverse conservatoria.