Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams E2

Euphonium Adams Custom Serie E2 Selected Model, Messing beker, dikte 0,80mm, verzilverd

Adviesprijs:
€ 8.312,70 Incl. 21% BTW

Neem contact op met uw dealer voor prijs en beschikbaarheid.


Artikelnummer: 1EP0ADE2M80Z

Winkelvoorraad

Ittervoort (NL) Beperkte voorraad
Lummen (BE) Beperkte voorraad

Productinformatie

De Adams E2 euphonium is een echte krachtpatser. Deze ruim gebouwde euphonium wordt vervaardigd uit zwaarder materiaal, is uitgerust met een zwaarder ventielhuis en heeft een grote beker met gesoldeerde rand.

Het resultaat is een handgemaakt instrument dat wanneer je het aanspeelt, meteen zal opvallen door zijn compacte, volle en uiterst kernachtige toon. Hou jij van een zwaarder instrument met veel focus? Dan is de Adams E2 ongetwijfeld jouw instrument.

Het instrument wordt enkel gebouwd met een wanddikte van 0.80, zowel het standaard Selected Model alsook bij custom bouw. De E2 heeft vier versterkte, gecompenseerde ventielen en beschikt over een grote messing beker van 310 mm. Standaard wordt de E2 verzilverd als afwerking. Een trigger kan optioneel worden toegevoegd bij een custom instrument.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument.

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.