Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News

Workshop Martin Grubinger - Zaterdag 6 juli Kerkrade

21 June 2019

Op zaterdag 6 juli geeft de weergaloze meesterpercussionist Martin Grubinger om 15.00 uur een eenmalige workshop in Theater Kerkrade. En die is gratis toegankelijk!

Tijdens BLOW! by WMC Kerkrade 2019 geeft Grubinger, voorafgaand aan zijn optreden tijdens het galaconcert van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’, een inkijkje in zijn muziek en werkwijze.
In samenwerking met zijn huisleverancier Adams Muziekcentrale verzorgt hij een gratis toegankelijke workshop. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden!

Promotiefilm Grubinger tijdens BLOW!

De jonge Oostenrijkse slagwerkspecialist Martin Grubinger behoort tot de buitencategorie: hij geldt als een van de beste percussionisten ter wereld en geniet internationale faam.
Een meesterpercussionist die zich bedient van een breed scala aan muziekstijlen. Ondanks zijn jonge leeftijd zijn al een aantal stukken speciaal voor Grubinger gecomponeerd en geeft hij wereldwijd concerten ten overstaan van uitverkochte zalen.
Daarbij is zijn spel zowel begeesterend als onnavolgbaar en bloedsnel. The New York Times noemde hem ‘the master of the high-speed chase’.

 Zouden jullie deze informatie willen doorsturen binnen jullie netwerk en collegae/leerlingen attenderen op deze gratis workshop.

 

Aanmelden gaat heel eenvoudig via deze link:

https://blowbywmc.nl/6-juli-workshop-martin-grubinger