Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News

Koninklijk Concertgebouw Concours 2019

28 March 2019

Dit jaar vindt de elfde editie van Het Concertgebouw Concours plaats. Bespeel jij een muziekinstrument of zing je? Ben jij tussen de 9 en 14 jaar oud geef je dan op voor dit unieke evenement en maakt kans op €1000 budget om jezelf muzikaal te ontwikkelen. Schrijf je snel in via onderstaande link: https://www.concertgebouw.nl/inschrijfformulier-koninklijk-concertgebouw-concours-2019

 •  Wat kun je Verwachten?

  • Je kunt je aanmelden tot en met 15 april 2019 via het online inschrijfformulier.
  • Op 18 mei zal de workshop plaatsvinden (ongeacht of je geselecteerd bent voor de halve finale of niet). Deze workshop worder onder andere gegeven door Babette Labeij (zangcoach van de Voice kids). Verder zal je een rondleiding krijgen en samen met andere kinderen muziek maken in de zalen van het Concertgebouw.
  • De halve finale vindt plaats op 11 mei 2019 in de Kleine Zaal.. Hier zal je een muziekstuk naar keuze ten gehore brengen van maximaal 10 minuten. Er mag 1 musici mee om je op het podium te begeleiden.
  • De finale vindt plaats op 16 juni 2019 in de Kleine zaal. In overleg met de jury bepalen we samen welk muziekstuk je hier ten gehore zal brengen.

   Prijzen
   Als je wint, ontvang je een geldbedrag van € 1000 ten behoeve van je muzikale ontwikkeling en krijg je de enige echte Koninklijk Concertgebouw Concours Trofee.
   Kijk voor meer informatie op http://www.concertgebouw.nl/concours