Cookie information

This website uses cookies to improve your experience.

Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality
News of Drumworld Ittervoort

Hearing Coach!!

14 August 2009

Op zondag 13 september tijdens het 6e Drumworld Festival hebben we een speciale muzikantenservice.

Niet alleen de drummers maar ook de medemuzikanten kunnen op deze dag hun gehoor laten testen. Deze Service wordt mogelijk gemaakt door Variphone. Wij hebben de preventie hoog in het vaandel staan. kijk eens naar deze link, lees het aandachtig en bescherm je oren voordat het echt te laat is....

Variphone introduceert de Hearingcoach:

Toonaangevend in gehoorzorg.....

Ons bedrijf richt zich op het behoud van een goed en gezond gehoor bij mensen die worden blootgesteld aan te luide muziek, machine- of omgevingslawaai.

Preventie van gehoorschade is een complex probleem dat vanuit verschillende invalshoeken benaderd moet worden. Dit veronderstelt de inzet van een multidisciplinair team en het continu afstemmen tussen verschillende deskundigen. De ervaring leert dat dit in de praktijk te weinig of niet gebeurt. Vernieuwend is het inzicht om de nodige kennis en kunde uit de verschillende aandachts- en vakgebieden te bundelen, en onder te brengen bij één enkele professional; de HearingCoach.

Deze is verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van ons gehoor zorgprogramma, dat op meerdere vlakken de klassieke aanpak overstijgt:

- Veiligheid, gezondheid en welzijn van de betrokken persoon staan centraal.

- Risk management gebaseerd op de 4-Leaf Clover Method.

- Innoverende tools en technieken, in het bijzonder de OHC-Scan.

HearingCoaches

HearingCoaches zijn audiologen gespecialiseerd in het organiseren, uitvoeren en evalueren van integrale gehoor zorgprogramma’s. Naast expertise op vlak van geluid- en gehoormetingen, beschikken ze over de nodige deskundigheid om correct advies te geven bij het nemen van preventieve maatregelen. Ook dit kan van toepassing zijn op de professionele muzikant.

Deze service is gratis, je krijgt hiermee een goed inzicht en overzicht waar je problemen liggen in en met je gehoor. Deze informatie heb je nodig als je denkt aan bijv.. "inear" monitors. Bijzonder nuttig is deze meeting. Adams Drumworld maakt het mogelijk, bezoek het Festival,.. kaarten zijn online te koop.


Picture gallery