Language:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Frank Vermast

Ik ben full-time musicaltrompettist en speel sinds 2007 op een Adams Custom bugel. In de afgelopen jaren heb ik de Adams Custom bugel bij het spelen in verschillende musicalproducties (Ciske de Rat, Sunset Boulevard, Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat, Mary Poppins) leren kennen als een betrouwbaar en verassend veelzijdig instrument.

In musicals moet je veel verschillende stijlen spelen en de Adams Custom bugel biedt me de mogelijkheid dit met bijzonder veel gemak te doen. Al bij de eerste kennismaking viel de intonatie van deze bugel is op, deze is werkelijk fantastisch te noemen. Daarnaast spreekt het instrument in alle registers bijzonder gemakkelijk aan. De klank is vol en rijk en dat blijft zo in zowel sterke als zachte passages. Aan alles merk je dat dit een top instrument is.

In de drie jaar dat ik op deze bugel speel (7 tot 9 voorstellingen per week) heeft mijn Sterling Silver bugel me nog nooit in de steek gelaten, ventielen en trigger werken altijd feilloos. 
Kortom: De Adams Custom bugel helpt me om onbezorgd met de muziek bezig te zijn en dat is waar het uiteindelijk om gaat.
Bedankt voor de ontwikkeling van dit fantastische instrument!

Frank Vermast
www.frankvermast.nl