Sprache:
Adams Musical Instruments - Together in Music
Veranstaltung von Music Centre Lummen

YANAGISAWA ON TOUR

Samstag 5 Oktober 2019 | 10:00 - 17:00

Zaterdag 5 oktober bent u van harte welkom bij Adams Lummen voor een exclusieve Yanagisawa Dag. Alle nieuwe WO- modellen in diverse uitvoeringen zullen beschikbaar zijn (sterling, verzilverd, brons...). Tevens zijn er clinics door niemand minder dan Frank Vaganée (jazz) en Jeroen Vanbever (classic). Binnenkort meer info hierover!

Sinds de start in 1896, streeft Yanagisawa 1 enkele passie na: het vervaardigen van werelds fijnste saxofoons, in sound en gemakkelijkheid in het bespelen! Yanagisawa's uitstekende ergonomie en key-work zijn ongeëvenaard en het resultaat van een uitstekende samenwerking en respect met professionele muzikanten wereldwijd.
Of je nu zoekt naar een uitstekend instrument voor een student, of een top-level professioneel instrument, Yanagisawa’s handgemaakte, "Japanese-made" saxen geven je een instrument van ongeëvenaarde kwaliteit. Yanagisawa saxen worden voor 100% gemaakt in eigen beheer

De nieuwe Yanagisawa WO modellen brengt de saxofoon naar een ongezien en ongeëvenaard niveau. Het design van de ergonomie, projectie, intonatie, homogeniteit en comfort zijn tot het uiterste gedreven voor een verbluffend resultaat.