Cookie-Informationen

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern.

Weitere Informationen
Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality
News von Adams Brass

The Kyteman Orchestra tourt met Adams

12 April 2012

Colin Benders, beter bekend als Kyteman, was samen met zijn Hiphoporkest dé muzieksensatie van 2009. Nu, drie jaar later is hij terug. Met zijn Kyteman Orchestra. Vorige week was de aftrap van hun tournee in Tivoli Utrecht. Mét Adams instrumenten.

Het Hiphoporkest van 15 man, is nu een 50-koppig 'Orchestra' met Benders als dirigent. Een jaar lang heeft Kyteman met zijn nieuwe orkest gerepeteerd in de studio's van Kytopia: de Utrechtse muzikale vrijstaat vol loodsen, werk- en oefenruimtes. Het resultaat is een prachtig album met nog altijd de nodige hiphop-elementen, maar waarin klassieke muziek en jazz meer centraal staan.


Hun tour leidt langs de bekende Nederlandse poppodia, festivals als Pinkpop en North Sea Jazz, maar met optredens in België en Engeland gaat Kyteman ook internationaal.

Met Kyteman zelf op een Adams bugel, Randell Heye op een Adams trompet én bugel en een groot arsenaal aan Adams slagwerk instrumenten op het podium, mag het bedrijf zich overduidelijk hofleverancier noemen van deze artiest die in 2010 de Nederlandse Popprijs won.

Voor meer informatie en tourdata van het Kyteman Orchestra klik hier.

Foto's: Arjan Aelmans


Bildergalerie