Sprache:
Adams Musical Instruments - Together in Music
News von Adams Brass

Adams Big Band Festival

07 September 2015

Op zaterdag 26 september 2015 vindt er bij Adams in Ittervoort een Big Band Festival plaats.

In de ochtend start het programma om 10:00 met How It's Made. Instrumentenbouwer Miel Adams en jazz trompettist Trent Austin nemen de bezoekers mee door de instrumentenfabriek van Adams. Aansluitend demonstreert Trent Austin de verschillende trompetten uit de Adams Custom Series.

Na de lunch staan er diverse workshops en masterclasses gepland. Hiervoor heeft de organisatie een aantal topartiesten weten te strikken. Ruud Breuls, trompettist in de WDR Big Band en in het Metropool Orkest, geeft een workshop Basisimprovisatie, opvatting en articulatie.

Hans-Peter Salentin, veelvuldig gevraagd solist en studiomuzikant, geeft een workshop Call and Response.

Verder zijn er masterclasses met niemand minder dan Willem van der Vliet. Eén van Europa's meest gevraagde leraren in de lichte muziek is beschikbaar voor privélessen. Er zijn slechts een aantal plaatsen, dus wees er op tijd bij.

Heb jij altijd al eens in een big band willen spelen?
Op het Adams Big Band Festival kun je meespelen in de SLIM VITZKIDS big band onder leiding van Trent Austin. Hij geeft tijdens de workshop Spelen in een Big Band een aantal tips en tricks. Met Trent zijn aanstekelijk enthousiasme en enorme deskundigheid, beloofd dit een ontzettend leuke en leerzame middag te worden!

In de avonduren komt het festival met een fantastische concert line-up. Maar liefst 5 Big Bands betreden het podium van de concertzaal in Ittervoort. Headliner en afsluiter van het festival is de Mo Jones Big Band. Hieronder vinden jullie de volledige line-up:

14.00 Workshop
18.00 SLIM VITZkids met deelnemers workshop
19.15 Kumulus Bigband
20.15 Brabants Jazz Orkest
21.30 BigBand Beeg
22.45 Mo Jones

[order:96]

Foto's: Arjan Aelmans

Cookie-Informationen

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern.

Weitere Informationen