Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Stokken & mallets

Voor de meeste slaginstrumenten heb je drumstokken, hamers, rods, brushes, mallets of andere stokken nodig. Het meest uitgebreide assortiment mallets vind je bij Adams Music Centre.

Bij het bespelen van percussie, drums, trommels en concertslagwerk maak je gebruik van drumstokken en mallets om de juiste klank uit het instrument te krijgen. Zoek in de onderstaande categorieën om de beste drumstokken, brushes, mallets, rods, bassdrumstokken of buisklokhamers te vinden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van meerdere sets drumstokken of mallets tijdens een optreden daarom bieden wij ook een groot scala aan stokkentassen en stokkenhouders aan zodat je altijd het gewenste aantal stokken en mallets mee kunt nemen. Neem ook een kijkje in onze mallet-outlet en drumstokken-outlet voor interessante aanbiedingen.

14 dagen retourrecht
Veilig online betalen
Reparatie-service
Google Reviews 4.6

Google Reviews

We zijn trots om te melden dat we momenteel worden beoordeeld met een indrukwekkende score van 4.6 op Google Reviews! Dit toont de tevredenheid van onze klanten en hun positieve ervaringen met ons. 

Heb je onlangs bij ons gewinkeld of gebruik gemaakt van onze diensten? We horen graag jouw mening! Jouw feedback wordt erg gewaardeerd en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Lees onze reviews of schrijf je eigen review op Google Reviews.

Schrijf een review Lees onze reviews

Dank je wel voor je vertrouwen en ondersteuning! #TogetherInMusic

Vragen over een product? Heb je vragen over een product of kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Als het product niet online staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk voor je bestellen.
Music Centre Ittervoort
Aziƫstraat 17-19
6014 DA Ittervoort
+31(0)475 560 700
[email protected]
Music Centre Lummen (BE)
Bosstraat 73
3560 Lummen
+32(0)13 35 20 20
[email protected]