Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams F Tuba

Bas F Adams Custom Series Solo, 4 ventielen + 1 cilinder, Selected Model, Messing beker (0,70 dik), verzilverd

Neem contact op met uw dealer voor prijs en beschikbaarheid.


Artikelnummer: 1BSFADS0M70Z

Winkelvoorraad

Ittervoort (NL) Beperkte voorraad
Lummen (BE) Beperkte voorraad

Productinformatie

Krachtpatser. Designicoon. Alledaagse held. De Adams F-tuba combineert de power van een grotere tuba met extreme flexibiliteit en perfecte intonatie, die jouw spel leuker en makkelijker maken.

Onze F tuba is een nieuw ontwerp van de legendarische Hirsbrunner tuba. Vanaf het begin zijn de beste tuba spelers ter wereld – zoals Perry Hoogendijk (Koninklijk Concertgebouworkest) en Hendrik-Jan Renes (Rotterdams Philharmonisch Orkest) – betrokken geweest bij het ontwikkeling van dit instrument, om te zorgen dat het aan de hoogste voorwaarden en verwachtingen voldoet.

Ideaal voor zowel solisten als orkestspelers, zorgt het instrument voor superieure controle en een heldere klank. De reactie is snel en precies en de intonatie is buitengewoon goed. De F tuba wordt gekenmerkt door zijn extreme gelijkmatigheid in alle registers, waardoor het een zeer flexibel instrument is. Het instrument heeft een uitstekend laag bereik en een mooie helder klinkende toon in het hoge register.

Standaard met twee mondstukbuizen

Het instrument wordt standaard geleverd met twee verwisselbare mondstukbuizen. De SOLO mondstukbuis spreekt iets lichter aan, geeft een fijner geluid en is met name wendbaarder. De PH1 mondstukbuis is ontwikkeld voor orkestgebruik, speelt iets directer en levert een breder geluid met meer power.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument.

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.