Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams CC 6/4

Bas C Adams Custom Series, 6/4 Selected Model, 4 ventiel + 1 cilinder, Messing 0,60mm, Verzilverd

Neem contact op met uw dealer voor prijs en beschikbaarheid.


Artikelnummer: 1BSCAD06M60Z

Winkelvoorraad

Ittervoort (NL) Vraag voor actuele info
Lummen (BE) Vraag voor actuele info

Productinformatie

De Adams CC 6/4 grote orkesttuba combineert een gigantische klank met een indrukwekkende kern van helderheid en projectie. Gebouwd met de originele mallen en gereedschappen van Hirsbrunner, heeft Adams met dit model de legendarische Yorkbrunner verder ontwikkeld en verbeterd, waardoor het een van de beste replica’s van de York 6/4 CC tuba van het moment is. De instrumenten worden na de bouw getest door Perry Hoogendijk, tubaïst van het Koninklijk Concertgebouworkest, alvorens ze verder worden afgewerkt.

De Adams CC 6/4 tuba is de grotere versie van de CC 4/4 en is geschikt voor het grootste, meest krachtige orkestwerk. Dankzij de intensieve samenwerking met een aantal professionele tubaïsten in het ontwikkelproces, is het de bouwers van Adams gelukt om een groot instrument te bouwen dat nog altijd flexibel speelt. Het instrument resoneert prachtig, heeft een zeer solide laag register en een enorme klank.

Het instrument wordt volledig ambachtelijk uit plaatmateriaal gehamerd in de instrumentenfabriek van Adams in Nederland. Het zorgt voor een uiterst consistent opgebouwd instrument met een uniek karakter, gebouwd door vakmensen. Deze productiemethode en de bijhorende kwaliteit is op geen enkele manier te vergelijken met de veel goedkopere hydroforming techniek die wordt toegepast op instrumenten die veel merken laten maken in lagelonenlanden.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument.

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.