Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams CC 4/4

Bas C Adams Custom Series, 4/4, 4 ventiel+ 1 cilinder, Selected Model, Messing 0.70, verzilverd

Neem contact op met uw dealer voor prijs en beschikbaarheid.


Artikelnummer: 1BSCAD04M70Z

Winkelvoorraad

Ittervoort (NL) Beperkte voorraad
Lummen (BE) Beperkte voorraad

Productinformatie

De Adams CC 4/4 orkesttuba is een uitstekend instrument met een extreem krachtige, kernachtige donkere toon. Het instrument is ontwikkeld voor repertoire dat een compacter instrument vereist dan de grote Adams CC 6/4.

Bij het testen en doorontwikkelen van het 4/4-model, richtte Adams zich op het maken van een instrument met geweldige projectie en een rijk spectrum aan boventonen met een indrukwekkende klank in iedere grote concertzaal.

Jij bent uniek

De ene muzikant heeft graag een warmere klank. De ander niet. De ene heeft een enorme longinhoud. De ander niet. Er zijn spelers die meer weerstand willen voelen. Anderen niet. Allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van een instrument.

De instrumentenbouwers van Adams gaan graag verder waar het standaard aanbod eindigt. Met een volledige in-house ontwikkeling en productie, betekent dit concreet dat we jouw instrument volledig op maat kunnen maken. Samengesteld naar jouw persoonlijke voorkeuren. Enkel door perfectie gedreven, wordt elk onderdeel tot leven gebracht in handen van onze vakkundige instrumentenmakers.

Meer weten over de Adams Custom instrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.