Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info
Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Wie jarig is, trakteert!

Toen André Adams in 1970 zijn eigen onderneming startte, had hij nooit durven vermoeden dat zijn naam vijftig jaar later niet meer weg te denken zou zijn uit de mondiale muziekindustrie.

In een klein schuurtje achter zijn ouderlijk huis in Thorn begon hij destijds met het repareren van blaasinstrumenten en de ontwikkeling van een eigen pauk. Inmiddels worden er in de fabriekshallen van Adams ruim tienduizend instrumenten per jaar vervaardigd die ergens, verdeeld over de vijf continenten, hun nieuwe eigenaar vinden.

Om dit heugelijk feit te vieren zal Adams in het jubileumjaar 2020 klanten en verenigingen de kans geven om dit mee te vieren, zo zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd en maakt u elke maand kans op een uniek cadeau.

Agenda

In het jubileumjaar 2020 wordt niet alleen teruggeblikt op de historie. Met innovatiegeest wordt er vooral naar de toekomst gekeken en zullen er nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. Er staan ook veel educatieve projecten op de agenda, waarmee indirect een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van muzikanten, jong en oud.

Uitleg mei-actie

Doe mee en win!

Win een Adams Sonic bugel, gelakt of verzilverd t.w.v. € 1.900!

Indien u de juiste antwoorden weet op onderstaande vragen dan maakt u kans op deze fantastische prijs.

ADAMS SONIC BUGEL
T.W.V.
€ 1.900,-

Uw gegevens

Beantwoord de volgende vragen