Adams Musical Instruments - Experience the Sound of Quality

Wie jarig is, trakteert!

Toen André Adams in 1970 zijn eigen onderneming startte, had hij nooit durven vermoeden dat zijn naam vijftig jaar later niet meer weg te denken zou zijn uit de mondiale muziekindustrie.

In een klein schuurtje achter zijn ouderlijk huis in Thorn begon hij destijds met het repareren van blaasinstrumenten en de ontwikkeling van een eigen pauk. Inmiddels worden er in de fabriekshallen van Adams ruim tienduizend instrumenten per jaar vervaardigd die ergens, verdeeld over de vijf continenten, hun nieuwe eigenaar vinden.

Om dit heugelijk feit te vieren zal Adams in het jubileumjaar 2020 en 2021 klanten en verenigingen de kans geven om dit mee te vieren, zo zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd en maakt u elke maand kans op een uniek cadeau.

Agenda

In het jubileumjaar 2020 wordt niet alleen teruggeblikt op de historie. Met innovatiegeest wordt er vooral naar de toekomst gekeken en zullen er nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. Door het coronavirus zijn alle educatieve projecten die gepland stonden verplaatst naar 2021, met deze projecten wordt indirect een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van muzikanten, jong en oud.

Uitleg december-actie

Doe mee en win een paukenset t.w.v. € 22.000 voor jouw vereniging*!

Ter ere van ons 50 jaar jubileum in 2020, sluiten we dit jaar af met een ware knaller! De decemberprijs van dit jubileumjaar is een 4- delige Adams paukenset (23”, 26”, 29”, 32”), model Professional GEN II koper diepgewelfd gehamerd ter waarde van €22.000*!

Wat moet ik doen om de prijs te winnen?

  1. Doe een aankoop in de maand december van minimaal € 25,- in onze webshop of in een van onze fysieke winkels in Ittervoort of Lummen
  2. Deel dit Facebook-bericht openbaar op je tijdlijn en gebruik de volgende tags: #Adams50 #TogetherinMusic
  3. Schrijf je in via onderstaand formulier, voer het ordernummer in, geef aan voor welke vereniging je mee wil spelen en welk instrument je bespeelt
Elk ingestuurd ordernummer staat gelijk aan één lot. Begin januari maken we de winnaar bekend in een live-trekking op onze Facebook pagina.

4-delige Adams Professional GEN II pauken set € 22.000*!

* Voorwaarde aan het winnen van de December prijs: de winnende vereniging dient in overleg met Adams zijn/haar eigen pauken set in te wisselen om deze nieuwe pauken set ter waarde van € 22.000 te winnen.

Uw gegevens

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info