Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Concert Serie Xylofoon

Een echte allround xylofoon met professionele klankeigenschappen. Oerdegelijk, makkelijk vervoerbaar en enkel verkrijgbaar in Honduras rosewood toetsen in kwint- of octaafstemming. De toetsen van de Adams Concert xylofoon zijn iets breder dan de industriestandaard en met een toonomvang van 4 octaven is deze xylofoon inzetbaar in het meest uitgebreide repertoire.  

Specificaties Concert Xylofoon

QUINT STEMMING

Model: XC1HA40
Keyboard: Honduras Rosewood
Breedte toets: 48 - 40 cm
Toonomvang: 4 octaven (C4 – C8)
Stemming: A = 442 Hz quint tuned
Lengte: 165 cm
Breedte lage kant: 90 cm
Breedte hoge kant: 50 cm
Hoogte: Verstelbaar 80-100 cm
Frame: Adams Apex

OCTAAF STEMMING

Model: XC2HA40
Keyboard: Honduras Rosewood
Breedte toets: 48 - 40 cm
Toonomvang: 4.0 octaven (C4 – C8)
Stemming: A = 442 Hz octave tuned
Lengte: 165 cm
Breedte lage kant: 68 cm
Breedte hoge kant: 50 cm
Hoogte: Verstelbaar 80-100 cm
Frame: Adams Apex

Kristalhelder en zuiver geluid

Elke toets wordt zorgvuldig met de hand gestemd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de door Adams ontwikkelde en gepatenteerde stemsoftware. Dit uiterst nauwkeurige stemproces zorgt ervoor dat de klank van het instrument loepzuiver en perfect in balans is.

Honduras Rosewood is de best resonerende houtsoort en in combintie met zijn extreme hardheid is dit het beste hout dat gebruikt kan worden voor mallet instrumenten. Elk Adams instrument dat Honduras Rosewood bevat, beschikt over de juiste papieren om te bewijzen dat we werken volgens de strikte richtlijnen van de Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES).

Gemak dient de mens

Adams Concert xylofoons hebben een houten bovenwerk gewikkeld in duurzaam zwart vinyl dat een klassieke tint geeft aan de instrumenten. De gepatenteerde Apex hoogteverstelling heeft een elegant ontwerp dat snelle, nauwkeurige aanpassingen mogelijk maakt. U zult geen enkele marimba vinden die net zo gemakkelijk in hoogte verstelbaar is dan een Adams xylofoon.

 

Het Apex Frame is ontworpen vanuit degedachte van stabiliteit en functionaliteit. Het verfrissende design heeft bovendien een positieve invloed op de klankkwaliteit van de instrumenten met dit frame.

De lage dwarsbalk met innovatieve, sterke verbindingen en geïntegreerde schoren, resulteren in een zeer degelijk frame dat zich makkelijk laat verplaatsen, extreem stabiel is en bovendien minder frame-sound heeft dan ieder ander frame op de markt.­

De gebruiksvriendelijke en oersterke Adams hoogteverstelling is in een verbeterd ontwerp toegepast bij het design van het frame. Apex bestaat bovendien uit slechts drie onderdelen, waardoor het frame snel te (de)monteren en gemakkelijk te vervoeren is.

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken 

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info