Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Symphonic Gen II Pauken

De Adams Symphonic GEN II pauken staan voor ultieme betrouwbaarheid en een prachtige paukenklank. Voor spelers met een voorkeur voor het European Block pedaalsysteem is dit de beste allround pauk in het speelveld.

Bij de upgrade naar de GEN II heeft Adams bovendien alles in een eigentijds design gegoten. Zo is het onderstel voorzien van bredere poten in een mooi ontwerp en worden de velspanringen standaard verchroomd. Het 'European Block' pedaalsysteem werkt met een ontkoppeling alvorens de toonhoogte instelbaar is. De verticale beweging van het pedaal veresit bovendien het gebruik van je volledige been bij het verstemmen van de toonhoogte. In tegenstelling tot het 'Balance Action' pedaalsysteem, waarbij de pedaal enkel met de voet op en neer beweegt. 

Features

European-Style pedaalsysteem met blokkering 
Het pedaalmechanisme van de Symphonic GEN II-serie is gebaseerd op het zogenaamde European-Style pedaalsysteem met blokkering. De pedaal wordt ontkoppelt met de punt van de voet. Het systeem is de tegenhanger van het Balanced Action system van de Professional GEN II-serie.

Fijnstemmer
De Symphonic GEN II pauken zijn standaard uitgerust met een eenvoudig te bedienen fijnstemmer aan de zijkant van de speler. Dit maakt de kleinste aanpassingen in het stemmen van de pauk kinderspel. 

Standaard kwaliteitsopties
Drie wielen, twee aan de achterkant en één onder het pedaalmechanisme, zijn speciaal ontworpen met een remmechanisme dat voorkomt dat de pauken gaan bewegen of draaien. De wielen zijn ook ontworpen om elke mogelijkheid van geluid veroorzaakt door trillingen te elimineren. Andere geweldige standaardfuncties zijn onder meer het stemapparaat en de Remo Renaissance vellen voor optimale klankkwaliteit. De Symphonic GEN II-serie wordt aangeboden in vijf keteldiameters, 20”, 23”, 26”, 29” en 32”.

Adams paukenketels. Ongeƫvenaarde consistentie.

De grootste voorsprong op anderen neemt Adams door de in-house productie van de paukenketels. Dit gebeurt met een perstechniek die uniek is in de wereld bij deze toepassing. De hydraulische dieptrekpers vormt het hart van het bedrijf en maakt het mogelijk om in een beweging een ketel te persen uit een enkele plaat hoogwaardig koper.

In tegenstelling tot alle andere technieken levert dit een volledig naadloos resultaat op, vrij van las- of soldeerwerk. Bovendien verzekert deze techniek een gelijkmatige wanddikte in de hele ketel. Hiermee levert Adams een consistentie die ongeëvenaard is.

Diepgewelfde gehamerd koperen ketel

De diepgewelfde (taps toelopende) en gehamerde koperen ketel is ons absolute topmodel. De toonkwaliteit wordt gekenmerkt door een zeer prominente grondtoon en een donker, warm timbre.

Gehamerde koperen ketel

De gehamerde koperen ketel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vergeleken met een gepolijste koperen ketel betaal je iets meer, maar krijg je een meer gerichte en directe toon.

Gepolijste koperen ketel

De gepolijste koperen ketel van Adams is de absolute maatstaf in de markt. Qua prijs en kwaliteit past deze ketel in vrijwel iedere setting voor zowel amateurs als professionals.

Configuraties Symphonic GEN II

Diepgewelfd Gehamerd Koper

20" - 2PASYIIDH20
23" - 2PASYIIDH23
26" - 2PASYIIDH26
29" - 2PASYIIDH29
32" - 2PASYIIDH32

Gehamerd Koper

20" - 2PASYIIKH20
23" - 2PASYIIKH23
26" - 2PASYIIKH26
29" - 2PASYIIKH29
32" - 2PASYIIKH32

Gepolijst Koper

20" - 2PASYIIKG20
23" - 2PASYIIKG23
26" - 2PASYIIKG26
29" - 2PASYIIKG29
32" - 2PASYIIKG32

Duitse Set-up
Opstelling pauken van links naar rechts: 20"-23"-26"-29"-32"

Amerikaanse Set-up
Opstelling pauken van links naar rechts: 32"-29"-26"-23"-20"

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken 

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info