Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Philharmonic Classic Pauken

Bij het ontwerp van de Philharmonic Classic pauken is gezocht naar het geluid van midden twintigste eeuw. De pauk heeft een pedaal met tandkransmechanisme, kortere stalen steunen en is geupgrade met een zogenaamde folded split rocker arm. De donkerrode afwerking van de bodem en steunen, leveren in combinatie met enkele vernikkelde onderdelen een mooie vintage look.

De stalen steunen van de Philharmonic Classic verminderen de druk op het frame en voorkomen hiermee iedere vorm van flex. Het resultaat is een snelle respons en krachtige projectie van de volle klank van de Philharmonic Classic met veel kern en grondtoon. De gehamerd koperen ketels worden opgehangen in een vernikkelde stalen ophangring. 

 

Het pedaalmechanisme, in Dresden- of Berlijnse stijl, heeft een traditioneel ontwerp met een tandkrans- en ontkoppeling. Dankzij de gepatenteerde Split Rocker Arm techniek, is een extra overbrenging bij het Dresden pedaalsysteem overbodig wat leidt tot een directere respons. Dit pedaalsystseem met tandkrans zorgt voor een vertrouwd en natuurlijk gevoel qua weerstand.

Dankzij het eenvoudige en oerdegleijke frameontwerp is de Philharmonic Classic pauk minder gevoelig voor beschadigingen tijdens transport, zonder zonder in te boeten aan klank of stabiliteit. Het authentieke vintage karakter, prachtige klank, eenvoudige bediening en obderhoudsvriendelijkheid maken deze pauk de keuze van professionals wereldwijd.

Specificaties

Ketel: 1.5mm gehamerd koper 
Ketelmaten: 20"-23"-26"-29"-32"
Bodem: Aluminium
Steunen: 8x in staal, massief
Ophangring: Staal, gebogen profiel
Pedaal: Dresden of Berlin stijl
Tandkrans: Krans- en palmechanisme met 25% meer tanden dan voorheen verkrijgbaar
Extra stemming: T-hendel fijnstemmer aan de spelerskant
Finish: Vintage vernikkelde hardware en poeder coating 
Vellen: Super Kalfo of Remo Renaissance
Extra: Afdekplaten, hoes, stemsleutel en viltdemper
Optioneel: Flightcases

Duitse Set-up
Opstelling pauken van links naar rechts: 20"-23"-26"-29"-32"

Amerikaanse Set-up
Opstelling pauken van links naar rechts: 32"-29"-26"-23"-20"

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken