Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Solist Serie Marimba

Bij Adams worden de meest betaalbare instrumenten met evenveel passie voor prestaties benaderd als de topklasse instrumenten zoals de Alpha series. Of je nu net begint met spelen of een succesvol professional bent, wij geloven dat muziek maken nóg leuker wordt op een goed instrument. Met een Adams Solist marimba haalt u een betaalbaar instrument in huis met volwassen prestaties. 

Specificaties

Modellen: MSHA43 & MSPA43
Keyboard: Honduras Rosewood of Padouk
Toetsbreedte: 58 - 40 mm
Bereik: 4.3 octaven (A2 – C7)
Stemming: A = 442 Hz 
Lengte: 185 cm
Breedte lage kant: 90 cm
Breedte hoge kant: 56 cm
Hoogte: Verstelbaar 87-101 cm
Frame: Adams Apex

Model: MSPV40
Keyboard: Padouk
Toetsbreedte: 52 - 40 mm
Bereik: 4 octaven (C3 – C7)
Stemming: A = 442 Hz 
Lengte: 175 cm
Breedte lage kant: 81 cm
Breedte hoge kant: 52 cm
Hoogte: Verstelbaar 82-102 cm
Frame: Adams Voyager

Model: MSPVJ30
Keyboard: Padouk
Toetsbreedte: 52 - 40 mm
Bereik: 3 octaven (C3 – C6)
Stemming: A = 442 Hz 
Lengte: 137 cm
Breedte lage kant: 75 cm
Breedte hoge kant: 52 cm
Hoogte: Verstelbaar 82-102 cm
Frame: Adams Voyager

Het ideale keyboard voor beginners

De marimba's zijn verkrijgbaar met toetsen uit exclusief Honduras Rosewood of Afrikaans Padouk als prijsgunstig alternatief. In tegenstelling tot de meeste andere beginnersmodellen past Adams het 'graduated bar principe' toe, waarbij de toetsen smaller worden naarmate de toon hoger wordt. Bovendien is er door Adams op een slimme manier gebruik gemaakt van smallere toetsen, waardoor beginnende spelers met vaak kleinere handen toch eenvoudig een 'malletspread' kunnen maken. 

Eenvoudig op weg

Slagwerkers hebben vaak moeite hun instrument zelf te vervoeren en daarom heeft de Adams Solist marimba resonatoren en rails die dubbel te vouwen zijn. Door deze inventieve oplossing past het instrument in vrijwel iedere kofferbak. De gepoedercoate resonatoren en met vinyl beklede rails kunnen bovendien wel tegen een stootje en dat blijkt vaak geen overbodige luxe. 

Meer informatie over Adams Percussion?

Adams werkt met een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. Bekijk snel bij wie u het beste terecht kunt voor verdere vragen over uw toekomstige instrument. 

Dealer zoeken